Presa britanică: Ducesa de Cambridge ar putea naște astăzi

 Presa britanică: Ducesa de Cambridge ar putea naște astăzi
Publicat: 19/07/2013, 11:44
Actualizat: 22/05/2015, 11:24

Ducesa de Cambridge, soția prințului William al Marii Britanii, ar putea naște în cursul zilei de vineri, afirmă o sursă citată de site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

În timp ce britanicii așteaptă cu înfrigurare nașterea bebelușului regal, presa din regat a anunțat noaptea trecută că termenul sarcinii ducesei de Cambridge nu a fost depășit, așa cum multe persoane începuseră să creadă. Presa anunțase săptămâna trecută că ducesa Kate trebuia să nască pe 13 iulie, însă potrivit unor informații de ultimă oră, nașterea va avea loc vineri.

Numeroși jurnaliști și-au instalat corturile în fața aripii Lindo a spitalului St. Mary din Londra de aproape două săptămâni, iar rețelele de socializare au fost pur și simplu inundate cu zvonuri despre sarcina ducesei Kate. Potrivit unuia dintre aceste zvonuri, soția prințului William ar fi intrat în noaptea de joi spre vineri în travaliu.

Luni, Camilla, soția prințului Charles, a lăsat să se înțeleagă că așteptarea se va încheia în curând și că așteaptă venirea pe lume a unui băiețel sau a unei fetițe „până la sfârșitul acestei săptămâni”.

Singura confirmare oficială referitoare la termenul la care va naște ducesa Kate a venit în urmă cu mai multe luni, atunci palatul regal a anunțat că nașterea va avea loc la „jumătatea lunii iulie”. Însă, potrivit unei surse, data nașterii prevăzută de medici este vineri, 19 iulie – ceea ce înseamnă că, dacă nașterea va întârzia două săptămâni, bebelușul regal britanic ar putea veni pe lume pe 2 august.

O sursă apropiată de familia regală a spus: „Un număr mic de angajați ai spitalului St. Mary care ar putea fi de gardă atunci când ducesa va naște au fost contactați și li s-a spus că trebuie să nu consume deloc alcool cu o lună înainte de naștere”.

„Li s-a spus că data nașterii este 19 iulie”, a declarat aceeași sursă pentru The Telegraph.

Camilla, soția prințului Charles, a dezvăluit în timpul unei vizite pe care a făcut-o la spitalul de copii St. Austell din comitatul Cornwall: „Așteptăm cu toții lângă telefon. Sperăm că până la sfârșitul acestei săptămâni el sau ea va veni pe lume”.

Biroul de presă al Palatului Kensington, unde vor locui prințul William și soția sa, a refuzat să confirme data exactă la care ducesa de Cambridge va naște, deși Kate însăși a lăsat să îi scape, în timpul unei discuții în public, în urmă cu câteva luni, faptul că urmează să nască „la jumătatea lunii iulie”.

Potrivit presei britanice, prințul William și-a luat câteva zile de concediu de la baza aeriană din Țara Galilor unde lucrează ca pilot de elicopter, pentru a petrece această săptămână alături de soția sa, în reședința cuplului princiar, Palatul Kensington.

Ducesa de Cambridge a petrecut weekendul trecut în reședința părinților ei, Carole și Michael Middleton, în comitatul Berkshire, în timp ce soțul ei a participat la un meci de polo organizat în scopuri caritabile.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an și jumătate de la nunta lor somptuoasă, prințul William și soția sa, Catherine, au anunțat că vor avea primul lor copil, viitorul moștenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era așteptată cu înfrigurare și speranță, de multe luni, de întregul regat.

William, fiul prințului Charles și al prințesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Alertă pentru cei care stau la BLOC. Decizia de care nu s-a aflat până acum:...
Noi tendințe în modă. Blugii pătați în dreptul șlițului stârnesc scandal
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Din ce sunt făcute stelele? Răspunsul l-a dat Cecilia Payne Gaposchkin în 1925