Prima reacție a lui Oțil după ce au apărut informații că s-ar fi mutat împreună cu Miruna: „Pot ieși cu cine vreau, pot face dragoste cum și când vreau”

Prima reacție a lui Oțil după ce au apărut informații că s-ar fi mutat împreună cu Miruna: Pot ieși cu cine vreau, pot face dragoste cum și când vreau
Publicat: 15/01/2015, 09:26

Dani Oțil a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre relație pe care ar avea-o cu Miruna Lica, colega lui de la „Neatza„, emisiune pe care acesta o prezinta. Acesta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj în care vorbește despre cum a început totul.

„Povestea cu Miruna a început chiar în redacția de la Neatza. E cea mai mică dintre noi, a fost studenta noastră la IMA și probabil a fost cea mai bună din seria ei. Nu m-am implicat în angajarea ei, pentru că am principii și nu am vrut să fiu subiectiv. Colegii mei și producătorul au făcut totul. Decizia a fost a lor. Am fost subiectiv însă cu un alt angajat. Se numește Beatrice Filip. A venit de la știri, ne cunoșteam din Antena și am propus-o colegilor ca reporter. Nu contează cât de bună era ca reporter. Contează că în aceeași perioadă apăreau tot felul de articole ciudate cu mine sau colegii mei ce conțineau date sau elemente pe care le știa doar redacția. A fost ușor să lansăm un zvon fals doar pt ea și să îl vedem a doua zi în presă ca să ne dăm seama cine e căpușa. M-a implorat cu lacrimi în ochi să nu povestesc treaba public pentru că nu își va mai găsi loc de muncă. Am acceptat în primul rând ca un gentelman și apoi ca un coleg. Am fost un prost”, a scris Dani Oțil pe contul de socializare.

Acesta spune că relația de iubire pe care ar avea-o cu Miruna este una dintre informațiile false pe care fosta lui colegă le dădea în presă despre el. „Gluma cu Miruna e lansată de ea într-un soi de răzbunare. Ea s-a perpetuat și s-a îmbogățit cu prostii pe parcurs. Spun că e o glumă, pentu că așa cum am arătat în emisiune, pozele în care colega mea (nr. Miruna) ‚apare” în vacanță cu mine sunt poze cu o negresă grăsuță și cu o braziliancă. Evident, vizita într-o țară poate fi demonstrată cu pașaport, viză, ștampilă de intrare…etc. Aș fi penibil să arăt astfel de lucruri la tv. Acum gluma e dată din gură în gură cum dau copiii o gumă mestecată. Ea nu mai are gust de mult, dar ei se mai bucură de mofăire în lipsă de alt subiect (…) La mine miza e mică. Pot ieși cu cine vreau, pot face dragoste cum și când vreau. Dar îmi doresc să le fac când vreau eu și nu când scrie în ziar”, mai scrie Oțil.

Zvonurile privind o presupusă relație între Dani Oțil și Miruna au apărut încă din perioada în care prezentatorul TV avea o relație cu Mihaela Rădulescu. Până în prezent, Oțil nu luat nicio atitudine în privința zvonurilor apărute.

Mesajul postat în urmă cu câteva ore pe contul de socializare este prima reacție pe care Dani Oțil o are. Mai mult, în timpul matinalului de astăzi, prezentatorul TV a mai făcut o remarcă prin care dă de înțeles că nu are nicio legătură cu Miruna. „Nu înțeleg de ce toată lumea mă cuplează cu Miruna, când eu mă potrivesc cu tine”, a spus Dani făcând referire la Flavia, vecina de la Neatza.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”