Primul show de pe Broadway cu încasări de peste 1 miliard de dolari

Redactor:
Florin Badescu
Primul show de pe Broadway cu încasări de peste 1 miliard de dolari
Musicalul "The Lion King" va deveni primul spectacol de pe Broadway, New York, ce va obține încasări de 1 miliard de dolari, potrivit estimărilor făcute de specialiștii din industria de divertisment americană, informează contactmusic.com.

Musicalul „The Lion King” va deveni primul spectacol de pe Broadway, New York, ce va obține încasări de 1 miliard de dolari, potrivit estimărilor făcute de specialiștii din industria de divertisment americană, informează contactmusic.com.

Acest spectacol, o adaptare muzicală a filmului de animație produs de studiourile Disney, ar putea reuși această performanță la sfârșitul acestei săptămâni.

Producția a debutat în 1997 și a depășit deja cel mai longeviv musical de pe Broadway, „The Phantom of the Opera”, care se joacă din 1988, dar care nu a ajuns încă la pragul de 1 miliard de dolari din încasări.

Producția Disney, care beneficiază de piese compuse de Elton John și de o regie semnată de Julie Taymor, va deveni, totodată, al patrulea cel mai longeviv show de pe Broadway, în ultimele săptămâni, detronând un alt spectacol celebru, „Les Miserables”.

Inchide