Prințul Harry și ducesa Meghan își vor petrece luna de miere în Canada

Prințul Harry și ducesa Meghan își vor petrece luna de miere în Canada
Publicat: 29/05/2018, 01:29
Actualizat: 25/03/2019, 19:33

Ducele și ducesa de Sussex s-ar îndrepta spre Fairmont Jasper Park Lodge din provincia Alberta și și-ar petrece luna de miere la o cabană cunoscută chiar ca „Refugiul regal”, potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de tmz.com.Nu se știe deocamdată care este perioada exacă a sejurului acestora.Considerat un „paradis canadian”, cabana a găzduit de-a lungul timpului membri ai familiei regale britanice, dar și vedete de la Hollywood.

Regele George al VI-lea și regina mamă au stat la această cabană în 1939, iar regina Elizabeth și prințul consort Philip au petrecut o perioadă în zonă în 2005. De asemenea, cabana a găzduit personalități precum Anthony Hopkins și John Travolta, dar și pe Bill Gates. În 1954, aici a fost turnat filmul cu Marilyn Monroe și Robert Mitchum „River of No Return”.

Înainte de căsătorie, revista People a scris că prințul Harry și Meghan își vor petrece luna de miere într-un camping de lux situat în Kaokoland, o zonă sălbatică din Namibia.Cei doi au ales să nu plece imediat după căsătorie în luna de miere, urmând să participe la o serie de evenimente oficiale.

Prințul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani și fosta actriță americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani s-au căsătorit pe 19 mai, într-o ceremonie impresionantă, tradițională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfășurat sub privirile lumii întregi.Prințul Harry, fiul cel mic al prințului moștenitor Charles și Meghan Markle au o relație din iulie 2016 și s-au logodit în noiembrie 2017.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase