• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Probleme de VĂDUVE și BOX, UN OM LA LOCUL LUI și GRINCH, pe ecranele românești, din weekend

Probleme de VĂDUVE și BOX, UN OM LA LOCUL LUI și GRINCH, pe ecranele românești, din weekend
Premiere la cinema în weekend 23 noiembrie 2018: Creed 2, Vidows, Un om la locul lui sau Grinch. Vezi imagini din filmele săptămânii

În „Creed 2”, Florian Munteanu interpretează rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, pe care Dolph Lundgren îl reia, la 33 de ani de la prestația din „Rocky IV”. Era și pelicula în care Ivan Drago îl omora, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din pelicula „Creed”, lansată în 2015.

Regizorul Steven Caple Jr. spune că scenele de luptă dintre Michael B. Jordan și Florian Munteanu au avut multe elemente care l-au făcut să se gândească la muzică. „Mike și Florian au fost atât de buni în scenele de box, încât uitai ce au făcut ca să ajungă în situația aceea. Este aproape invers decât se întâmplă de obicei într-un meci de box, când fiecare pumn are o urmare și o emoție în spate”, a declarat regizorul.

Continuarea poveștii arată așa:

„Un om la locul lui” este filmul de debut în lungmetraj al regizorului Hadrian Marcu. Pelicula spune povestea lui Petru, un inginer, care e pe cale să devină soț și tată când Sonia, amanta lui, e implicată într-un accident grav de mașină. Filmul este o adaptare a romanului „Firesc”, de Petre Cimpoeșu, dar se îndepărtează de povestea din carte concentrându-se exclusiv asupra frământării lui Petru.

Pe ecran, frământarea personajului masculin arată în felul următor: 

Grinch” este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures și pornește de la cartea clasică scrisă de Dr. Seuss. Povestea morocănosului care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră sărbătoarea. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului, spun producătorii. Grinch în engleză are vocea lui Benedict Cumberbatch, iar în română e Claudiu Maier. Acum, fiecare are preferințele lui pentru limba în care îți amuzi copilul.

Iar animația prezintă o încercare de distrugere a Crăciunului cam așa: 

„Văduve/ Widows” e un pic mai complicat decât sună titlul. Britanicul Steve McQueen e și regizorul poveștii „După 12 ani de sclavie”, premiat cu Oscar, distribuția din acest film, cu Michelle Rodriguez, Viola Davis, Robert Duval, Liam Neeson și Colin Farrell, sugerează și ea că miza e un pic mai sus decât pare. Elizabeth Debicki și Cynthia Erivo completează galeria celor patru văduve din Chicago care se trezesc că trebuie să rezolve datoriile foștilor soți.

Iar noul film al regizorului de Oscar sună așa: 

 

Inchide