Procuror din SUA: Homosexualii nu au dreptul la protecție împotriva violenței domestice

Procuror din SUA: Homosexualii nu au dreptul la protecție împotriva violenței domestice
Publicat: 04/06/2019, 10:02

Același oficial controversat a declarat, în trecut, că musulmanii nu au drepturi constituționale.

Potrivit newschannel5.com, Craig Northcott din Comitatul Coffee a fost criticat dur de activiști, încă de la desemnarea sa ca procuror special, în urmă cu trei săptămâni, în cazul analizării unui caz important.

Astfel, Northcott ar fi trebuit să stabilească dacă biroul lui Glenn Casada, responsabil cu comunicarea în Casa Reprezentanților din partea statului Tennessee, a încercat să-i însceneze o fărădelege unui protestatar afro-american.

În ultimii cinci ani, Northcott a fost procurorul general al Comitatului Coffee.

În clipul menționat, Northcott este întrebat ce părere are despre decizia Curții Supreme a SUA de a legaliza căsătoria între homosexuali.

Acesta a răspuns că națiunea a fost condusă de „cinci oameni în rochii negre”.

„Deci, inginerii social de la Curtea Supremă au decis că puteam avea căsătorii gay. Nu sunt de acord cu ei. Ce facem cu atacurile domestice?”, a spus Northcott.

Legiuitorii din Tennessee au înăsprit pedepsele pentru cei care comit agresiuni domestice și pot confisca armele celor condamnați pentru asemenea acte de violență.

Northcott a spus însă că homosexualii nu vor fi ajutați sub nicio formă. Ba mai mult, acesta va trata cazurile cu superficialitate.

„Motivul pentru care au fost mărite pedepsele pentru violența domestică ține de recunoașterea și protejarea sfintei căsătorii. Și eu am spus că nu există nicio căsătorie pe care să o protejăm în cazul celor gay. În consecință, eu nu le voi considera cazuri de violență domestică”, a declarat controversatul procuror.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase