Protagonistul din Harry Potter va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

Protagonistul din Harry Potter va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame
Publicat: 29/10/2015, 11:02

Steaua dedicată interpretului vrăjitorului Harry Potter va fi cea de-a 2.565-a de pe renumitul bulevard din Los Angeles.

Ea va fi dezvelită în timpul unei ceremonii oficiale ce va avea loc pe 12 noiembrie.

La eveniment vor fi prezenți Chris Columbus, regizorul filmelor „Harry Potter și Piatra Filozofală” și „Harry Potter și Camera Secretelor”, și actorul Chris Hardwick.

În 2007, alături de Emma Watson și Rupert Grint, colegii lui din saga „Harry Potter”, Daniel Radcliffe și-a lăsat amprentele mâinilor și picioarelor în cimentul din fața Chinese Theatre de pe Hollywood Boulevard.

Daniel Radcliffe a devenit celebru după ce a interpretat rolul ucenicului vrăjitor în filmele din seria „Harry Potter”.

După încheierea filmelor din seria „Harry Potter”, unde a jucat rolul principal timp de zece ani, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri în producții de televiziune, în lungmetraje, precum și în piese de teatru, care au fost bine primite de criticii de specialitate.

În 2007, Daniel Radcliff a jucat în lungmetrajul TV „My Boy Jack”, în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Starul britanic, în vârstă de 26 de ani, a mai jucat în lungmetrajul „Femeia în negru/ The Woman in Black” (2012), dar și pe Broadway, în musicalul de succes „How To Succeed In Business Without Really Trying”. Actorul a fost distribuit, de asemenea, în filmul de ficțiune „Coarne/ Horns”, regizat de Alexandre Aja, care a fost lansat la sfârșitul anului 2014.

Actorul britanic a făcut senzație, în urmă cu câțiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru „Equus”, de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) și pe Broadway (New York).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase