• Publicat:
Magazin

Puștiul lor de 7 ani s-a gândit că asta îi va convinge să îl lase liber la calculator. Părinții au râs cu lacrimi: „Trebuie să faceți asta din această seară”

Nathan, un puști de 7 ani abia ajuns pe băncile școlii, a pus la cale un plan ingenios prin care a sperat să își convingă părinții să îi permită să se joace mai mult pe calculator.

Băiatul a luat o foaie de hârtie și a scris o scrisoare adresată părinților lui în care „Școala” le recomanda să îi permită lui Nathan să petreacă mai mult timp acasă jucându-se pe calculator, pentru a se descurca mai bine la „ora de jocuri video”. 

„Dragi părinți, 

Nathan s-a descurcat foarte bine la toate materiile, exceptând „ora de jocuri video”. Dacă nu va sta treaz până târziu în noapte pentru a se juca pe calculator, el va fi exmatriculat. 

Trebuie să începeți să îl lăsați să stea treaz până noaptea târziu chiar din această seară! El se poate juca pe computer, WII, iPod, iPad, telefon și orice alt dispozitiv electronic. 

De la,

Școală”

Tatăl lui Nathan a publicat o fotografie a scrisorii și a publicat-o pe Imgur, titrând: „Un bilet total legitim pe care l-am primit azi de la băiatul meu, elev în vârstă de 7 ani”. 

Inchide