Rapperul Busta Rhymes a căzut de pe scenă în timpul unui concert și s-a rănit la cap

Rapperul Busta Rhymes a căzut de pe scenă în timpul unui concert și s-a rănit la cap
Publicat: 30/11/2014, 13:28

Artistul rap american Busta Rhymes, în vârstă de 42 de ani, a fost invitatul surpriză al unui concert al rapperului O.T. Genasis, desfășurat la Webster Hall în New York. În timpul recitalului său, Busta Rhymes a căzut, cu capul înainte, în public. Când s-a ridicat avea fața acoperită de sânge și a fost transportat în culise pentru îngrijiri medicale, dar nu a mai revenit pe scenă.

Busta Rhymes, al cărui nume real este Trevor Tahiem Smith Jr, a publicat, ulterior, pe contul său de pe platforma online Twitter, o serie de mesaje în care și-a asigurat fanii că se simte bine, susținând că în timpul carierei sale a suferit răni mai grave.

„Vă salut și mulțumesc familiei și prietenilor care mi-au dat mesaje pentru a se asigura că sunt bine. Ca să fie clar, sunt bine!! Când iubești ceea ce faci și ești pasionat de a câștiga, dai tot ce poți. Gata cu căzăturile de pe scenă și ruptul mâinilor în timpul concertelor! Mă mențin în top!”, a scris Rhymes, care a precizat că incidentul nu-l va împiedica să continue să facă muzică.

Busta Rhymes, pe numele său adevărat Trevor Smith Jr., s-a născut în East Flatbush, Brooklyn, pe 20 mai 1972. Rapper de succes, recompensat cu premiul Grammy, multiplu câștigător al Discului de Platină, compozitor, Busta este și actor. Cel care i-a dat numele de „Busta Rhymes” a fost Chuck D, membru al grupului Public Enemy, după jucătorul de fotbal american George „Buster” Rhymes.

Cariera muzicală și-a început-o la vârsta de 17 ani, ca membru al grupului Leaders of the New School, împreună cu prietenii săi Charlie Brown, Dinco D și Cut Monitor Milo. Sub egida casei de discuri Elektra Records, ei au înregistrat albumul de debut „A Future Without a Past”, în 1991, urmând ca, în anul 1993, să lanseze albumul „T.I.M.E. (The Inner Mind’s Eye)”. La scurt timp după realizarea acestui album au apărut probleme interne și grupul s-a destrămat chiar pe platoul emisiunii „Yo! MTV Raps”.

Primul său album solo, intitulat „The Coming”, a fost lansat în 1996 și a devenit în scurt timp un nou reper al stilului hip-hop.

În 1998, Busta a înregistrat albumul „E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front”. Single-ul „Gimme Some More” a urcat până pe locul 5 în topul UK Single Charts. În aprilie 1999, cu piesa „What’s It Gonna Be?!”, interpretată în duet Janet Jackson, rapperul a câștigat și mai multă notorietate pe plan internațional.

Cel de-al patrulea album al său, „Anarchy”, a fost realizat în 2000, rapperul obținând încă un Disc de Platină. Pentru acest album a colaborat cu artiști precum Lenny Kravitz, DMX și Jay-Z.

În anul 2001 a apărut albumul „Genesis”, pentru care a colaborat cu Mary J. Blige, P. Diddy, Kelis și Pharrell. A urmat „It Ain’t Safe No More”, în 2002, iar în 2006 – „The Big Bang”. Kelis, Nas, Timbaland, Missy Elliott, Stevie Wonder și Dr. Dre sunt doar câteva dintre numele ce apar pe acest album.

„Back on My B.S.”, cel de-al optulea album al artistului, a fost lansat pe 19 mai 2009.

Busta Rhymes are, însă, și o consistentă carieră cinematografică, cu roluri în filme precum „Shaft” (2000), „În căutarea lui Forrester/ Finding Forrester” (2000), „Onoare pătată/ Narc” (2002), „Halloween: Noaptea groazei/ Halloween: Resurrection (Halloween 8)” (2002), „Full Clip/ Full Clip/Blood Money” (2004) și „Order of Redemption” (2008).

Busta Rhymes a concertat în România în 2009 și 2010.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Câți dintre părinții români care muncesc în alte țări vin acasă de Paște?