Record de vânzări pentru revista Vogue, cu Kim Kardashian și Kanye West pe copertă

Record de vânzări pentru revista Vogue, cu Kim Kardashian și Kanye West pe copertă
Controversata ediție din luna aprilie a versiunii americane a revistei Vogue, care i-a avut pe copertă pe Kim Kardashian și Kanye West, a stabilit un record de vânzări, de aproximativ 500.000 de exemplare, depășind astfel edițiile dedicate cântăreței Beyoncé și primei doamne a SUA, Michelle Obama.
Publicat: 30/04/2014, 13:37
Actualizat: 05/02/2019, 07:36

Ediția Vogue care a avut pe copertă cuplul Kim Kardashian – Kanye West a fost vândută în aproximativ 500.000 de exemplare, în timp ce ediția dedicată cântăreței Beyoncé a fost vândută în peste 350.000 de exemplare, iar cea dedicată lui Michelle Obama, în aproape 300.000 de copii, potrivit dailymail.co.uk.

Dacă se adaugă și abonamentele pe care le are revista Vogue pe piața din SUA, se estimează că vânzările totale ale ediției din aprilie a publicației au depășit 1,2 milioane de exemplare.

Revista Vogue, considerată un etalon al stilului, s-a aflat în luna martie în centrul unui scandal în SUA, după ce a fost făcut public faptul că vedeta de televiziune Kim Kardashian și rapperul Kanye West au apărut pe coperta ediției din aprilie a versiunii americane a celebrei publicații.

Pe coperta revistei, Kim Kardashian a apărut îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, iar Kanye West a fost fotografiat în plan secund, cu mâinile în jurul taliei logodnicei sale – fotografia fiind o aluzie la nunta celor doi, care va avea loc la Paris, pe 24 mai.

„Este un vis devenit realitate! Mulțumesc revistei Vogue pentru această copertă!”, a scris Kim Kardashian, ulterior, pe contul ei de Twitter.

Conform unei surse citate de Variety, Kanye West ar fi încercat în 2013 să o convingă pe Anna Wintour, redactorul-șef al ediției americane a revistei Vogue, să o aleagă pe Kim Kardashian pentru a apărea pe coperta publicației. Wintour ar fi refuzat inițial, numind-o pe Kardashian drept „cel mai îngrozitor lucru (apărut, n.r.) de la sandalele purtate cu ciorapi” și afirmând că, doar „peste cadavrul ei”, Kardashian va apărea pe coperta Vogue.

Anna Wintour și-a justificat însă în martie, într-o scrisoare deschisă, decizia de a dedica ediția din luna aprilie a versiunii americane a revistei Vogue cuplului Kim Kardashian – Kanye West. Totodată, Wintour a negat faptul că rapperul ar fi implorat-o ca iubita lui să apară pe coperta revistei Vogue.

Anna Wintour a spus că „nu există aproape niciun segment al evenimentelor media din ultima vreme pe care cuplul Kardashian – West să nu fi fost în stare să îl domine”.

Cu toate acestea, decizia Annei Wintour, care conduce revista Vogue din anul 1988, a primit numeroase critici pe platformele de socializare din partea cititorilor publicației.

Actrița Sarah Michelle Gellar și-a îndemnat fanii să boicoteze revista Vogue. „Ei bine, cred că o să-mi anulez abonamentul la Vogue. Sunteți de partea mea?”, a scris pe contul său de Twitter actrița.

De asemenea, actorii James Franco și Seth Rogen au parodiat coperta Vogue, pozând în ipostaze similare cuplului Kim Kardashian – Kanye West.

Seria parodiilor la adresa copertei Vogue cu Kanye West și Kim Kardashian a continuat cu celebrul cuplu Kermit și Miss Piggy din serialul „Păpușile Muppets”. Kermit și Miss Piggy au apărut, la rândul lor, pe coperta revistei Vague, pozând în aceleași ipostaze cu Kim Kardashian-Kanye West.

La rândul său, top-modelul Naomi Campbell a dat de înțeles, într-o emisiune televizată din Australia, că nu este impresionată de coperta Vogue US pe care a apărut cuplul Kim Kardashian – Kanye West, precizând însă că nu comentează decizia Annei Wintour.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Carl Benz, inventatorul primului automobil modern. „Primul meu client a fost nebun. Al doilea voia...