„Regatul de gheață/ Frozen”, lider în box office-ul nord-american – TRAILER

Regatul de gheață/ Frozen, lider în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 06/01/2014, 11:13
Actualizat: 31/07/2014, 23:01

Filmul de animație „Regatul de gheață/ Frozen”, regizat de Chris Buck și Jennifer Lee, ocupă primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări în weekend de 20,7 milioane de dolari.

Atunci când o profeție malefică scufundă un întreg regat într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul „Regatul de gheață” sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel și Josh Gad.

Filmul horror „Paranormal Activity: The Marked Ones”, în regia lui Christopher Landon, intră în clasament direct pe locul al doilea, cu încasări de 18,2 milioane de dolari. În această continuare a francizei „Paranormal Activity”, personajul principal Jesse (Andrew Jacobs), care tocmai a absolvit liceul, este „însemnat” și începe să fie vizitat de forțe întunecate, misterioase. Familia și prietenii lui Jesse vor încerca totul pentru a-l salva pe acesta.

Pe locul al treilea se situează filmul fantasy „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”, al doilea din trilogia „Hobbitul”, cu încasări de 16,2 milioane de dolari. Povestea din „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”, în regia lui Peter Jackson, continuă aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf (Ian McKellen) și cei 13 pitici, conduși de Thorin Oakenshield (Richard Armitage), în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo și însoțitorii săi trebuie să înfrunte numeroase primejdii și să parcurgă teritorii ostile, pentru a ține piept, în final, dragonului Smaug, interpretat, prin intermediul tehnologiei motion-capture, de Benedict Cumberbatch.

Pe locul al patrulea se află „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street”, de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, cu încasări de 13,4 milioane de dolari. Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coșmar. A început de jos și a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă și febra succesului l-au transformat din broker onest într-un infractor implicat în scandaluri de corupție, înșelăciune și crimă.

Thrillerul politic „Scandal în stil american/ American Hustle”, în regia lui David O. Russell, ocupă locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 13,2 milioane de dolari. „Scandal în stil american”, desemnat cel mai bun film al anului 2013 de New York Film Critics Circle, se concentrează pe un complicat caz de corupție din anii ’70, cu ramificații în Congresul american. Atunci, 31 de oficiali guvernamentali suspectați de acte de corupție și trafic de influență au fost cercetați penal, iar 11 dintre ei au fost puși sub acuzare.

Comedia „Anchorman 2”, regizată de Adam McKay, cu Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd și Luke Wilson, coboară trei poziții și ocupă locul al șaselea, cu încasări de 11,1 milioane de dolari. Filmul este o continuare a comediei din 2004 „The Anchorman”, despre un prezentator de știri din anii ’70, Ron Burgundy (Will Ferrell), care se bucură de mare succes, mai ales datorită înfățișării sale.

Filmul „Saving Mr. Banks: În căutarea poveștii” se situează pe locul al șaptelea, cu încasări de 9 milioane de dolari. Regizat de John Lee Hancock, filmul urmărește modul în care Walt Disney a ajuns să ecranizeze cartea pentru copii „Mary Poppins”, de P. L. Travers. În eforturile sale de a obține drepturile de ecranizare, Walt Disney se va lovi de împotrivirea autoarei. La un moment dat, însă, situația financiară o face să vină în vizită la Los Angeles, pentru a vedea planurile de ecranizare ale lui Walt Disney. Pentru două scurte săptămâni din anul 1961, legendarul regizor și producător se va strădui să o convingă pe autoare că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.

Filmul fantastic „Viața secretă a lui Walter Mitty/ The Secret Life of Walter Mitty”, regizat de Ben Stiller, un remake al filmului omonim din 1947, s-a situat pe locul al optulea, cu încasări de 8,2 milioane de dolari. Filmul este o reecranizare contemporană a uneia dintre cele mai celebre povești fantastice din toate timpurile, despre natura irezistibilă a visului, scrisă de James Thurber și lansată în 1939. În film, alături de Ben Stiller (Walter Mitty), apar și Kristen Wiig și Sean Penn.

Pe locul al nouălea, în coborâre cu trei poziții, se află filmul SF „Jocurile foamei: Sfidarea/ The Hunger Games: Catching Fire”, cu încasări de 7,4 milioane de dolari. În regia lui Francis Lawrence, cu Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci și Lenny Kravitz, „Jocurile foamei: Sfidarea” urmărește noile aventuri ale tinerei Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) din Panem, o societate autoritară dominată de oligarhii din Capitoliu, care domnesc prin teroare în cele 12 districte în care trăiește majoritatea populației. Katniss și Peeta (Josh Hutcherson) au câștigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu.

Pe locul al zecelea debutează în clasament filmul „Grudge Match: Faceți pariurile”, de Peter Segal, cu încasări de 5,4 milioane de dolari. În această comedie, Robert de Niro și Silvester Stallone sunt doi pugiliști veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de granițele sportului. În anii lor de glorie, niciunul dintre ei nu a reușit să-și dovedească supremația în fața celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul decisiv, Sharp (Sylvester Stalone) și-a anunțat retragerea fără a da o explicație. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să intre din nou în ring și să lupte pentru victorie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?