Rețeta de pizza a lui Teo Trandafir | Ingredientul-minune care o transformă într-un deliciu culinar

Rețeta de pizza a lui Teo Trandafir | Ingredientul-minune care o transformă într-un deliciu culinar
Publicat: 03/04/2022, 12:34

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România, iar lupta sa cu kilogramele nu este un secret. Cu multe eforturi, cure și o intervenție chirurgicală, ea a reușit să scape de zeci de kilograme, dar în continuare este atentă la alimentație pentru a-și menține actuala formă de invidiat.

Când a intrat în lumea televiziunii, Teo Trandafir avea peste 130 de kilograme și, într-un timp-record a slăbit 60 de kilograme, urmând cu religiozitate un regim de alimentație indicat de nutriționiști, după cum povestea în urmă cu câțiva ani pentru „Ce se întâmplă, doctore?”.

A „tras de fiare”, dar a și suferit și o operație de micșorare de stomac, care i-a schimbat stilul de viață. Într-o zi normală, ea nu sare niciodată peste masa principală. „În general, servesc masa principală cu colegii mei, mâncăm toţi același lucru, de obicei meniul zilei de la unul din restaurantele din București: piept de pui cu salată, pulpe de pui cu ce garnitură este în ziua respectivă, peste. Desertul de obicei îl cedez, dar fructul îl păstrez pentru gustare. Dimineaţa mănânc pâine de secară cu un ou de prepeliţă sau o feliuţă de ceva și am plecat”, a povestit Teo Trandafir.

Se prepară cu un eform minim

În plus, pentru a-și menține și greutatea, și sănătatea, Teo a învățat să gătească preparate delicioase, dar cu puține calorii. Preferata ei este pizza cu un blat sănătos, cu un „ingredient-minune”

„Există o reţetă, dar nu știu cum se numește. E un fel de pizza, dar în locul blatului de făină, care mie nu îmi place, se pun felii de vânătă tăiate pe lung. Reţeta este simplă: pui vânăta, apoi ceapa, ardeiul, mozzarela, cașcavalul, prosciuto crudo, ce avem prin frigider și ce ne place. Se pot pune oricâte straturi dorim, apoi băgăm totul la cuptor. Oricine își poate prepara acest fel de mâncare acasă, cu un efort minim”, a mărturisit vedeta pentru csid.ro.