Retrospectivă 2014. Un polițist american a prins o femeie care a furat ouă. Gestul lui a emoționat-o pe femeie până la lacrimi

Retrospectivă 2014. Un polițist american a prins o femeie care a furat ouă. Gestul lui a emoționat-o pe femeie până la lacrimi
Publicat: 29/12/2014, 17:26
Actualizat: 30/12/2014, 09:51

Un polițist din Alabama, SUA, a prins, la începutul lunii decembrie, o femeie care furase un cofraj de ouă. După ce a aflat că americanca luase ouăle pentru că nu avea ce să le dea să mănânce nepoților ei, a făcut un gest care a emoționat-o până la lacrimi, după cum a relatat Fox News.

Polițistul, pe nume William Stacey, le-a povestit jurnaliștilor că femeia era într-o parcare când a găsit-o și a recunoscut că a furat ouăle: „Mi-a spus că avea nevoie de ajutor, că voia ouăle pentru ca micuții ei să nu mai stea cu burta goală. Nu am putut să îi las nemâncați”. Prin urmare, în loc să o aresteze, a luat cofrajul, s-a dus să îl plătească, după care i l-a dat înapoi femeii.

Când l-a văzut că îi dă ouăle înapoi, americanca a început să plângă, i-a cerut scuze pentru că a furat și l-a luat în brațe, mai povestește sursa. Mai târziu, bărbatul i-a mai dus femeii acasă câteva sacoșe de mâncare.

CELE 12 POVEȘTI FRUMOASE DIN 2014 COMPILATE DE FOX NEWS POT FI VĂZUTE AICI