REVELION 2013 în București. Petreceri de ANUL NOU în Piața Revoluției, Piața Constituției, Parcul IOR, „Vanghelion” la Romexpo

REVELION 2013 în București. Petreceri de ANUL NOU în Piața Revoluției, Piața Constituției, Parcul IOR, Vanghelion la Romexpo
Publicat: 30/12/2012, 13:20
Actualizat: 30/07/2014, 00:06

Marile petreceri de REVELION în aer liber din Capitală vor avea loc și în acest an în Piața Revoluției și Piața Constituției, fiind completate de concerte în stradă de ANUL NOU în sectoarele 3, 5 și 6, iar „Vanghelionul” de la Romexpo și „Maratonul Revelionului” de la Operă continuă tradiția anilor trecuți. „Supervelionul” ProFM și ProTV va aduna, în noaptea dintre ani, în Piața Revoluției din București, cei mai tari artiști ai momentului – Loredana, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Voltaj, participanții la „Vocea României”, dar și LaLa Band, scrie MEDIAFAX.

La Revelion cu elicopterul. Unde-și petrece ANUL NOU 2013 Traian Băsescu

REVELION 2013. Totul despre NOUL SEZON DE SCHI din România – pârtii, stratul de zăpadă, prețuri

Noul An începe cu o zi de marți 2013, dar gașca ProFM îi adună pe toți în noaptea dintre ani în Piața Revoluției, unde vor „sparge” toate superstițiile. Spiritul „Legalize Joy” îi va pune pe cei prezenți în chef de mega-distracție și îi va face bucuroși la maximum de noul început. Înrolați în „Joy Division”, ascultătorii ProFM și telespectatorii ProTV vor intra în 2013 fără superstiții, cu „Supervelionul ProFM”, când ProFM dă prima petrecere de după sfârșitul lumii, în aer liber.

Trioul care le va face tuturor o seară minunată în Piața Revoluției și care va prezenta artiștii ce vor cânta live „Supervelionul ProFM” este format din maestrul de ceremonii George Vintilă, cu o tradiție de 16 ani pe scena Revelionului ProTV & ProFM, căruia i se alătura colegii DJ-i Marius Onuc și Mădălina Vintilă.

Fără niciun fel de superstiții, ei le spun tuturor că „Joy is for free” în Piața Revoluției, împreună cu Voltaj, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, participanții la „Vocea României”, dar și Daryela, Meena K, Anya, Alina Eremia și Sore din LaLa Band și, bineînțeles, Loredana, tuturor alăturându-li-se baletul lui Edi Stancu.

REȚETE DE REVELION. Cum poți prepara rapid salatele de boeuf, vinete sau ciuperci pentru masa de ANUL NOU

PRĂJITURI DE REVELION. Desertul pentru masa de Anul Nou care este gata în 20 de minute

PRĂJITURI DE REVELION. Rețete simple de deserturi pentru masa de Anul Nou

Primăria Capitalei organizează și în acest an petrecerea de Revelion din Piața Constituției, care va începe la ora 19.00.

DJ Nicky F va încălzi atmosfera, iar de la ora 19.30 vor urca pe scenă trupele Antract, Lotus & Cristi Minculescu și Direcția 5. De la ora 21.00, Vunk și Antonia vor interpreta o selecție de melodii de succes, culminând cu hitul „Pleacă”, cea mai ascultată piesă a anului 2012, câștigătoarea Premiului MTV la categoria Best Romanian Act.

De la ora 22.00 vor urca pe scenă Horia Brenciu & HB Orchestra, care, împreună cu invitații săi DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieșteanu, Grasu XXL, Guess Who, vor cânta timp de două ore, până la trecerea în noul an.

După numărătoarea inversă, petrecerea va fi animată de o explozie de artificii, iar apoi va cânta trupa Voltaj.

Seria „Vanghelioanelor” de la Romexpo continuă și în acest an, fiind o alternativă pentru bucureștenii care nu vor să petreacă Revelionul în aer liber.

Al zecelea „Vanghelion” îi aduce pe scenă pe artiștii Anastacia și David Bisbal. La petrecerea de la Romexpo vor cânta și artiști români, printre aceștia numărându-se Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar și trupele Voltaj și Direcția 5. Cei care își vor petrece noaptea dintre ani la Romexpo vor putea asculta și artiști consacrați de muzică populară românească.

MESAJE DE ANUL NOU. 10 URĂRI de REVELION transmise prin SMS prietenilor apropiați

NOAPTEA DE ANUL NOU la Cluj-Napoca. Ce surprize de REVELION a pregătit primarul Boc

REVELION 2013. Lista restricțiilor de trafic în timpul petrecerilor de ANUL NOU din București

Petrecerea începe la ora 19.30 și se termină dimineața la 5.00 sau la 6.00 cu „Perinița”. La eveniment va fi prezent, în calitate de amfitrion, și primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie. El le va oferi invitaților, la miezul nopții, un spectacol de artificii.

Cele aproximativ 6.000 de persoane care au ales să petreacă Revelionul la Romexpo au plătit 100 de lei pentru un bilet. Meniul serii și al nopții dintre ani va fi unul tradițional românesc, dar va avea „inflexiuni” din alte gastronomii și nu vor lipsi tortul festiv și șampania de la miezul nopții.

Primarul Sectorului 5 organizează și o petrecere de Revelion în aer liber, la intersecția străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, începând de la ora 18.00, unde intrarea va fi liberă. Printre cei care vor urca pe scenă sunt Alex Velea, Connect-R, Pepe și Lora.

Și în Sectorul 3 al Capitalei va fi o petrecere de Revelion în aer liber, care va începe la ora 19.00. „Revelion în carnaval”, petrecerea organizată de Primăria Sectorului 3 în Parcul „Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR), în zona intrării principale, la intersecția străzilor Câmpia Libertății și Baba Novac, îi va aduce pe scenă pe Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu și Emy Drăgoi.

La petrecerea din Parcul „Alexandru Ioan Cuza” va fi prezent și edilul Sectorul 3, Robert Negoiță, care după numărătoarea inversă va intra în legătură cu primarul unui district din Roma, într-un duplex România – Italia.

În timpul concertelor vor fi spectacole de lasere și lumini, iar la intrarea în noul an vor fi focuri de artificii.

Și Sectorul 6 a pregătit o petrecere de REVELION 2013, care va începe la ora 20.00, în parcarea Anchor Plaza.

VREMEA în ianuarie, februarie și martie 2013. PLUS: Prognoza meteo de ANUL NOU

MESAJE DE ANUL NOU. Facebook lansează o aplicație specială pentru Anul Nou 2013

MESAJE DE ANUL NOU. Câteva exemple de urări care pot fi trimise prin SMS de Anul Nou

Bucureștenii care vor sărbătorii trecerea dintre ani la petrecerea de Revelion din Sectorul 6 îi vor putea asculta pe Șuie Paparude, Guess Who, Raku și Grasu XXL, iar DJ Vasile și DJ Gojira vor completa atmosfera cu show-uri de lasere ce vor lumina cerul.

Opt acrobați ai trupei Xtreme vor coborî pe clădirea Anchor Plaza, de unde cu 30 de secunde înainte de intrarea în noul an vor face numărătoarea inversă. La trecerea dintre ani, acrobații vor aprinde artificiile din aer.

O altă petrecere cu tradiție este „Maratonul Revelionului”, organizat de Opera Națională București.

În anul 2006, Opera Națională a oferit pentru prima dată publicului șansa de a petrece momentul unic al nopții dintre ani în sala și în foaierul teatrului liric. În 2012, pentru al șaptelea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seară specială, îmbinând muzica clasică, o reprezentație artistică de calitate, o distribuție de excepție, urmate – pentru cei care aleg să își petreacă noaptea de Revelion la ONB – de tombolă, cină festivă, foc de artificii și alte surprize.

Spectacolul de REVELION 2013 de la Opera Națională începe pe 31 decembrie, la ora 18.00. Întregul eveniment este reunit sub titlul „Maratonul Revelionului la Opera Națională București”, devenit în noiembrie 2010 marcă înregistrată.

Și în acest an, spectacolul propus publicului este celebra operetă compusă de Johann Strauss-fiul, „Liliacul”, o producție (scenografie și regie) a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden). Ca în fiecare an, o serie de invitați surpriză vor participa la „Balul prințului Orlofsky” din actul al II-lea.

Pentru cina festivă, Opera Națională a pregătit un meniu divers, cu gustări reci, gustări calde și desert, din care nu vor lipsi tortul festiv de ciocolată și cupele cu șampanie.

Cei care au ales să își petreacă noaptea de Revelion la Opera Națională au dat pentru un bilet 420 de lei, la care se adaugă 10 lei costul tombolei și prețul biletului la spectacol, în funcție de categoria aleasă.

Circulația va fi restricționată pentru petrecerile de Revelion în Piața Constituției, Piața Revoluției și pe strada Mihail Sebastian, între Calea 13 Septembrie și strada Samuil Vulcan.

În noaptea de REVELION vor circula trenurile de metrou, la intervale de aproximativ 20 de minute, precum și autobuzele de pe cele 24 de linii de noapte, la intervale de 40 de minute. De asemenea, în noaptea de Revelion vor circula și tramvaiele liniilor 1, la intervale de 20 de minute și ale liniei 41, la intervale de 15 minute.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...