Robbie Williams, infectat cu COVID-19! Artistul s-a izolat cu familia în Caraibe

Robbie Williams, infectat cu COVID-19! Artistul s-a izolat cu familia în Caraibe
Robbie Williams, infectat cu COVID-19! Artistul s-a izolat cu familia în Caraibe / Foto: Captură Youtube.com
Publicat: 21/01/2021, 06:47

Celebrul cântăreț Robbie Williams s-a infectat cu noul coronavirus, în timpul unei vacanțe și se află carantinat pe o insulă din Caraibe, alături de familie.

Cântărețul în vârstă de 46 de ani ar fi zburat la St. Barts alături de soția sa, Ayda Field și cei patru copii ai lor, la scurt timp după Crăciun, scrie Sky News, citat de b1.ro.

De ce s-a ferit nu a scăpat!

Ulterior, Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19 și s-a izolat. Surse neoficiale spun că ex-componentul trupei britanice Take That nu s-ar simți prea bine și este nevoit să stea într-o vilă cu familia.

În septembrie 2020, Robbie a dezvăluit că s-a mutat cu familia în Elveția tocmai pentru a evita infectarea cu COVID.

Fobia care l-a ținut pe Robbie Williams în casă timp de trei ani: Cariera mea ieșise din atmosferă și ajunsese pe Marte. Aveam nevoie de timp să-mi recapăt echilibrul

Cântărețul Robbie Williams n-a putut să iasă din casă timp de trei ani din cauza agorafobiei, arată New Musical Express.

Fostul component al trupei Take That a vorbit despre afecțiunea care l-a împiedicat să mai apară în fața publicului într-un interviu acordat publicației The Sun.

Robbie Williams a fost afectat de agorafobie între 2006 și 2009 și a declarat că nu era în stare „să se ridice de pe canapea” și că nu putea să muncească, nici să apară în calitate de gazdă la American Idol- pentru că mintea îi spunea că „nu ar trebui să meargă nicăieri”.

Williams a spus: „Cariera mea ieșise din atmosferă și ajunsese pe Marte. Aveam nevoie de timp ca să-mi recapăt echilibrul și să-mi revin”.

„Am avut agorafobie din 2006 până în 2009. Acei ani i-am petrecut îmbrăcat într-un halat de cașmir, mâncând Kettle Chips, lăsându-mi barbă și stând în casă”, a povestit cântărețul. Cântărețul a recunoscut și că a refuzat oportunități pentru cariera sa în acea perioadă: „Îmi aduc aminte că mi-au oferit 15 milioane de lire sterline ca să preiau rolul lui Simon Cowell la American Idol, și un concert mare în State, dar am refuzat pentru că nu mă ridicam de pe canapea în acea perioadă. Pur și simpu nu puteam”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase