Robert Downey Jr., ACCIDENTAT în timpul filmărilor pentru „Iron Man 3”

Robert Downey Jr., ACCIDENTAT în timpul filmărilor pentru Iron Man 3
Publicat: 16/08/2012, 12:59
Actualizat: 27/06/2013, 02:21

Actorul american Robert Downey Jr. s-a accidentat la gleznă în timpul unei cascadorii pe care o realiza pe platoul unde se filmează lungmetrajul „Iron Man 3”, informează contactmusic.com.

Starul american filma o scenă pentru această peliculă, iar accidentarea sa i-a determinat pe producători să oprească filmările până la însănătoșirea actorului.

„Robert Downey Jr. s-a accidentat la gleznă pe platoul unde se filmează «Iron Man 3», în localitatea Wilmington din statul Carolina de Nord, în timp ce realiza o cascadorie. Din acest motiv, va exista o scurtă amânare în programul filmărilor, până când el se va însănătoși”, se afirmă în comunicatul emis miercuri de reprezentanții companiei Marvel Studios.

Filmul „Iron Man 3”, care îi mai are în distribuție pe Gwyneth Paltrow, Don Cheadle și Guy Pearce, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în mai 2013.

Primele două filme din această franciză de succes – „Iron Man – Omul de oțel” (2008) și „Iron Man 2 – Omul de oțel 2” (2010) -, regizate de Jon Favreau, au obținut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale și a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din „Chaplin”, în 1992, și pentru cel secundar din „Furtună tropicală” în 2009. Starul american a impresionat publicul și criticii de cinema cu rolurile din „Air America”, „Născuți asasini”, „The Outsider”, „Săruturi și focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang”, „Noapte bună și noroc!/ Good Night, and Good Luck”, „Incredibilul Hulk”, cele două pelicule din seria „Sherlock Holmes” și filmul SF „Răzbunătorii/ The Avengers”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase