Rocsana Marcu revine pe coperta Playboy

Rocsana Marcu revine pe coperta Playboy
Publicat: 21/12/2012, 16:38
Actualizat: 20/03/2019, 22:59

Playboy Ianuarie-Februarie ți-a pregătit reîntâlnirea cu una dintre vedetele pe care nu le-ai mai văzut în pictoriale de aproape zece ani. Rocsana Marcu, cântareață dar și protagonistă a mai multor seriale TV, a decis că e momentul întoarcerii în showbiz.

Pentru că are cu ce, a ales Playboy, pictorialul realizat de Cosmin Gogu prezentând-o în ipostaza fericitei câștigătoare a unui premiu de prestigiu. Playmate-ul noului număr este Gabriela Tanas, o brunetă din Moldova care știe cum să înfierbânte spiritele atunci când e cazul. Și tot la capitolul pictoriale aveți fotografii inedite ale celebrei Marilyn Monroe, precum și povestirile celor care au cunoscut-o.

Tot în acest număr, Playboy prezintă topul all-time al celor mai buni 25 de cântăreți din România, de la celebrul Cristian Vasile la… ghici cine e number one!? Un articol despre etichetele secolului în care trăim, cu precădere cele legate de telefonul mobil dar și un altul despre scenele de sex din filmele anului 2012.

Matt Damon vorbește în exclusivitate pentru Playboy despre „moartea” lui Bourne, personajul său favorit, iar CRBL nu ezită să arate cititorilor de ce este una dintre cele mai simpatice vedete din România. Toate acestea, dar și multe alte articole din zona auto, hardware, fashion, film, muzică, jocuri, doar în Playboy ianuarie-februarie.

Noul număr Playboy poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 21 decembrie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase