ROMÂNIA, TE IUBESC!, sezonul 9, revine din 30 septembrie. Ce anchete pregătesc corespondenții Știrilor ProTv

ROMÂNIA, TE IUBESC!, sezonul 9, revine din 30 septembrie. Ce anchete pregătesc corespondenții Știrilor ProTv
Publicat: 20/09/2012, 14:34
Actualizat: 29/07/2014, 19:08

Eminisiunea „România, te iubesc!” revine la ProTV, din 30 septembrie cu noi anchete jurnalistice, care vor dezvălui adevăruri dureroase care afectează societatea românească.

„Un nou sezon, noi ediții în care ne cunoaștem mai bine țara și pe oamenii ei. Corespondenții au documentat îndelung subiecte puternice, care vorbesc deschis, dur poate, dar întotdeauna adevărat despre situații care ne dor pe toți. Bineînțeles că echipa România, te iubesc! a vizitat și locuri și oameni frumoși, care își prețuiesc țara și vă invităm să îi cunoașteți”, spune gazda emisiunii Cristian Leonte.

Și în acest sezon, reportajele corespondenților Știrilor ProTv vor viza toate domeniile în care sistemul dă dovadă de mari lacune. Paula Herlo, laureată a premiului Emmy, va arăta colapsul în care se află sistemul sanitar și va vorbi despre drepturile pacienților, încălcate în fiecare zi. „Vom demonstra că în România, uneori, dreptul la sănătate e călcat în picioare chiar de cei care ar trebui să ne salveze viețile”, mărturisește Paula.

Alex Dima abordează un subiect care afectează toți locuitorii României: agricultura. „Voi vorbi despre irigații, secetă, autorități incompetente, agricultori care fac greșeli capitale și pierd tot în acest an, despre comoara pe care ne-a dat-o Dumnezeu și de care habar nu avem să profităm”, spune revoltat Alex.

Și dacă de agricultură depinde ce pune tot românul pe masă, Anca Nastasi aduce în discuție iureșul care face ca o țară întreagă să se îndoape cu pastile care se întrec în promisiuni rupte din basme. „O temă extrem de actuală pe care o voi aborda sunt suplimentele nutritive – o piață fabuloasă, care câștigă tot mai mult teren în România. Tot românul e în căutarea pastilei miraculoase: care să-l scape de boală, să-l întinerească, să-l slăbească, să-l detoxifieze, să-l facă mai frumos, mai deștept sau mai puternic. Veți cunoaște oameni care înghit și 40 de pastile pe zi, doar ca să se mențină în formă. Despre secretele și riscurile ascunse ale suplimentelor nutritive care se cumpără azi ca pâinea caldă, fără rețetă – de la farmacie, piață, supermarket sau magazine specializat ne vorbesc doctorii și consumatorii”, declară corespondentul Știrilor ProTv Anca Nastasi.

Rareș Năstase a luat în vizor marile fraude, în special evaziunea fiscală și modalitățile prin care statul român e prejudiciat în diverse domenii. „Am intrat în măruntaiele afacerilor cu fier vechi și am descoperit o serie de lucruri interesante pentru opinia publică. O țară întreagă e vândută la bucată, iar România se dovedește în continuare o inepuizabilă resursă de fier – nu din minereurile din munți, ci din tot ce s-a construit înainte de ”89″, dezvăluie Rareș.

Tot despre bani publici cheltuiți în scopuri obscure vorbește și Cosmin Savu, care declară că nu se va feri să arate vinovații de dezastrul din economia românească. „În acest sezon voi vorbi despre ARO – mașina românească. Contracte prost făcute, interese imense, politicieni corupți, într-o anchetă în care îi vom regăsi pe toți cei responsabili de dezastrul ARO Câmpulung”, mărturisește corespondentul Știrilor ProTv Cosmin Savu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun