ROMÂNII AU TALENT. Cine sunt concurenții care au convins juriul că merită un loc în SEMIFINALĂ, în penultima ediție de preselecții

Publicat: 29/03/2014, 00:40
Actualizat: 06/07/2016, 08:53

Astfel, lupta pentru un loc în SEMIFINALELE ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, este tot mai strânsă. În penultima ediție a show-ului de la ProTv, telespectatorii au avut parte de un show pe cinste, atât pe scenă, cât și în afara ei.
gândul vă prezintă mai jos care au fost cele mai bune momente ale serii.

Băieții din Ansamblul Crișul au deschis show-ul ROMÂNII AU TALENT printr-un număr plin de ritm și energie. Au îmbinat step-ul și dansul țigănesc, iar cei care i-au ascultat cu atenție au descoperit cu încântare că una dintre piesele pe care le-au bătut din picioare era chiar „We Will Rock You”.

„Băieți, sentimentul meu e că nu v-ați înroșit pieptul degeaba, efortul ăsta a meritat”, le-a spus Andi. Ansamblul Crișului a trecut în etapa următoare după ce au primit trei de „Da”.

„Păienjenii” grațioși din trupa X-tazy care au prins „fluturașul” în dansul lor au convins juriul că au potențialul să treacă mai departe, la fel ca și dansatorii din Replay.

Dumitru Pasăre a demonstrat că își merită pe deplin numele de familie: a imitat trilurile păsărilor, a cântat la acordeon și la muzicuță. Și acesta va merge în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT, după ce a primit trei de DA.

Însoțit de leul de mare Enzo, Mike Gertner i-a readus lui Mihai Petre în minte momentele de de la „Serviți, vă rog!” pe care și-ar fi dorit să le uite. Uriașul Enzo și-a ascultat dresorul și a dansat pe „Mambo Number 5”, s-a jucat cu mingea, s-a învârtit, ba chiar a și aplaudat. „Mihai, aș vrea să îi spui acestui leu de mare că mănâncă prea mult, că n-a dansat în ritm”, l-a tachinat Andi pe colegul său, care a simțit pe propria-i pielea colții unei asemenea creaturi vara trecută la emisiunea „Serviți, vă rog”.

Prestația leului de mare nu a rămas nerăspplătită de cei trei jurați: Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, care au decis că mertiă să meargă în etapa următoare.

La 63 de ani, Paraschiva Milevschi, pe numele său de scena Rosa, a venit să demonstreze că talentul nu dispare pe măsură ce trec anii, ba dimpotrivă. Doamna, îmbracată în roz și împodobită din abundență, a dansat cu aplomb pe melodia „C”est la vie”. Mai mult, concurenta l-a inclus și pe Smiley în coregrafie, motiv pentru care acesta a fost tachinat de către toți colegii săi. Deși a fost apreciată pentru faptul că „simte muzica”, Paraschiva a primit trei de „Nu”, iar evoluția ei pe scena de la ROMÂNII AU TALENT s-a oprit în etapa preselecțiilor.

Cosmin Agache, puștiul care a făcut senzație în primul sezon ROMÂNII AU TALENT cu talentul său la beat-boxing, s-a întors pe scena competiției. Cosmin nu a venit singur, ci cu încă trei colegi la fel de talentați ca și el, alcătuind trupa Foureast Emisz.
„Top patru beat-boxeri din România” desemnați în urma competițiilor de profil au arătat că își merită pe deplin renumele. „Pentru mine e o premieră, e cel mai bun moment de beatbox pe care l-am auzit până acum în viața mea”, i-a felicitat Mihai Petre pe băieți, care au trecut mai departe cu trei de „Da”.

Fanfara Chetris a oferit în penultima ediție a preselecțiilor de la ROMÂNII AU TALENT un moment muzical demn de filmele lui Emil Kusturica, demonstrând că nu degeaba au cântat alături de însuși Goran Bregovic. „Mi-a plăcut tot ce am auzit, ce să-mi doresc mai mult?”, i-a lăudat Andra pe muzicanții care au fost rasplătiți cu „Da” la unison de către jurați.

Micuța „mentalistă” Ariana a arătat că îi calcă deja pe urmele lui Cristian Gog, motiv pentru care a trecut în etapa următoare cu trei de „Da”, la fel ca și violonista de numai nouă anișori, Raluca Hartac, și băieții de la Trial Bike, care au făcut show pe biciclete.

Soții Robert și Constanța Simion, adică Rob și Cony, artiștii acrobați, în vârstă de 44, respectiv 45 de ani, au oferit o reprezentație uluitoare de exerciți „hand în hand”, în care și-au demonstrat forța și echilibrul ieșit din comun.

„Sunteți într-o formă fizică extraordinară”, i-a apreciat Mihai pe cei doi artiști care au fost trimiși de juriu direct în etapa următoare a concursului.

Cele două surori: Elena și Romina Timofte au venit pentru al treilea sezon la preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT. Acestea stabilind o premieră în acest sens. După trei sezoane ale concursului, abia acum i-a plăcut și lui Mihai Petre un moment de dans indian, realizat de fete ca la carte. „E primul moment din care înțeleg și eu ce înseamnă dansul indian”, le-a spus Andi surorilor Timofte. Elena și Romina au trecut în etapa următoare a emisiunii difuzată de ProTv cu trei de DA.

Grupul „Enigma Romilor” a dezlegat secretele dansului și ale muzicii țigănești, oferind un moment „care are de toate”, după cum a spus Mihai Petre. Grupul a trecut în epata următoare cu trei de DA.

Dmitrii Grabovschi și Olga Iachim au oferit cel mai emoționant moment al show-ului. Desi imobilizată într-un scaun cu rotile, dizabilitatea nu a impedicat-o pe Olga să își manifeste iubirea față de dans, așa cum bine a spus Andi. Cei doi concurenți au arătat întregii țări că pasiunea trebuie urmată până la capăt, indiferent de obstacole, și au fost răsplătiți cu trei de DA de către juriu.

Dansatorii de cancan de la Art Dance Studio, jongleur-ul Eugen Rotari, „stăpânul maciucilor” și micuțele acrobate Alina și Romina Cutaev au făcut seară trecută spectacol pe scena ROMÂNII AU TALENT și au trecut în etapa următoare a competitiei.

„Bubble artist-ul” Claudia Stroe i-a făcut pe toți cei prezenți să se bucure ca niște copii în timp ce ea crea baloane de săpun cu mâinile. „Oare pot să iau lecții de așa ceva? Tare aș face asta pentru fiica mea”, i-a spus Mihai Petre, iar maestra baloanelor de săpun a primit undă verde pentru a merge în etapa următoare a show-ului.

Stoica Peter Julien este un matematician care a uimit juriul prin rapiditatea cu care poate face orice calcul aproape instantaneu. „E bun”, a fost concluzia lui Andi, profesor de matematică de profesie, iar Mihai a continuat: „E un dar pe care îl întâlnim foarte rar, e fantastic ceea ce faci”, așa că matematicianul a trecut în etapa următoare la ROMÂNII AU TALENT.

Toți bărbații din sală și-au ținut respirația când pe scenă a urcat Adina Gherasim. Focoasa blondă cu forme apetisante a încins atmosfera la propriu și a demonstrat că este într-o formă de zile mari printr-un dans la bară fară cusur.

„Toții colegii noștri au avut emoții pentru tine”, a punctat Andi, amuzat, iar Adina a primit trei de „Da” pentru reprezentația sa spectaculoasă.

Deși se autointitulează un „tocilar”, Vlad Bătrânu a impresionat aseară atât prin ambiția sa, cât și prin abilitatea de care a dat dovada. Aflat la a treia apariție la ROMÂNII AU TALENT, lui Vlad i-au ieșit de această dată toate schemele cu mingea de fotbal. Fie că ținut-o pe cap, pe gât, pe umeri sau a driblat-o, juriul a fost încântat de prestația lui. „Ai fost mai bun ca niciodată”, i-a spus Andi la finalul numărului său, iar Mihai a continuat: „Ai venit aici demonstrând tărie de carcater, ambiție și vointa”, astfel că tânprul a primit cei trei de DA.

„În cazul lui, emoțiile chiar au fost constructive”, a fost concluzia Andrei după numărul lui Ovidiu Pascal, tânărul percuționist care a ridicat sala în picioare. „Ești foarte expresiv și reusești să comunici cu publicul”, l-a felicitat Mihai pe Ovidiu, căruia i-au dat lacrimile de emoție după ce a aflat că juriul l-a trecut mai departe cu trei de „Da”.

Seara au încheiat-o cei doi băieți din trupa RWB, Cristian și Vlad din Huși, care au impresionat juriul cu „nebunia” lor de dans. „Arată ca o trupă de nebuni și asta îmi place cu adevarat”, i-a felicitat Andi, iar RWB a trecut în următoarea etapă a competiției.

Vinerea viitoare, pe 4 aprilie, de la ora 20.30, la ProTv, telespectatorii vor putea vedea ultima ediție de preselecții a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum salvăm planeta alegând să consumăm un alt tip de pește decât cel de obicei?