ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2. Cine sunt ultimii finaliști. Gândul a transmis LIVE

Publicat: 05/05/2012, 01:02
Actualizat: 05/05/2012, 17:33

Vineri seară, telespectatorii i-au ales, împreună cu juriul, pe ultimii finaliști la Românii au talent. Aceștia sunt trupa No Limit, Mihai Petrache și Cristian Leana, care vor intra în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro, pe 11 mai. Începând din acest moment, telespectatorii își vor putea vota favoriții pentru marea finală de săptămâna viitoare.

UPDATE 00:31 Ultimul finalist este Cristian Leana.

UPDATE 00:30 „O să încep eu, pentru că este o situație mai fericită în care mă aflu. Între cei trei favoriți de-ai mei, unul se află pe scenă. Mi-au plăcut amândoi, dar cel care m-a năucit este Cristian Leana”. Votul Andrei merge către Cosmin Mihalache, numele finalistului este în mâinile lui Mihai Petre, iar el votează cu Cristian Leana.

UPDATE 00:26 Jurații vor alege ultimul finalist dintre ocupanții locurilor 3 și 4 în urma voturilor telefonice. În ordine aleatorie aceștia sunt Cristian Leana și Cosmin Mihalache.

UPDATE 00:24 Cel de-al doilea finalist este Mihai Petraiche.

UPDATE 00:23 Primul finalist al ultimei semifinale este trupa No LImit.

UPDATE 00:12 STOP VOT. În curând vom afla numele finaliștilor.

UPDATE 00:12 Barmanul Valentin Luca, invitat special la „Românii au talent”. El a reușit să facă 200 de cocktailuri în timp record, apelând la sistemul domino.

UPDATE 23:57 Pe scenă evoluează trupa Ballance, care a ajuns în finala „Românii au talent” de anul trecut. Cei doi membri ai trupei Ballance au povestit că după ediția de anul trecut a show-ului s-a terminat au avut mai multe contracte în străinătate, care au culminat cu un contract cu prestigiosul Cirque du Soleil.

UPDATE 23:39 După momentul special în care soția lui Edi Stancu, Silvia Stancu, însărcinată în 9 luni a dansat la „Românii au talent”, urmează un altul. Smiley urcă și el pe scenă nu doar în calitate de prezentator, ci și ca artist, pentru a le prezenta telespectatorilor ProTV cel mai recent single al său, „Dead man walking”.

UPDATE 23:21 START VOT! Începând din acest moment vă puteți vota favoriții.

UPDATE 23:18 Una dintre cele mai emoționante prezențe la „Românii au talent”, trupa No Limit, formată din tineri cu deficiențe de auz, dansează fără cusur în această seară. Nici măcar nu-ți poți da seama că ei nu aud muzica și că au învățat mișcările după numărătoare. La finalul prestației lor, jurații s-au ridicat în picioare, cu mâinile în aer, aplauze, în limbajul celor care nu aud. „Sincer vă spun, deși fizic nu auziți, simțiți muzica mai bine decât noi. Lipsa unui simț nu împiedică talentul să iasă la iveală. Dansați superb și vreau să vă văd în finală”, a spus Andra abținându-se cu greu să nu plângă.

UPDATE 23:09 „În viața mea n-am văzut moon walk-ul, celebrul pas inventat de Michael Jackson, făcut așa (în genunchi -n.r.)”, i-a spus Smiley. „M-aș bucura să câștige un număr de dans „Românii au talent” și numai tu poți face asta. Ești numărul 1 în seara asta”, i-a spus Mihai Petre care a adăugat că Mihai Petraiche trebuie să fie în finală. La fel crede și Andra, care speră să-l vadă atât de apreciat în țară precum a fost și românul Razy Gogonea la Britains’s Got Talent. La rândul său, Pavel Bartoș a spus că Razy Gogonea va fi invitat săptămâna viitoare, la finala „Românii au talent”.

UPDATE 23:05 Deși a suferit o accidentare gravă la coloană, Mihai Petraiche a impresionat la preselecții cu mișcările sale de dans robotic. Iar mișcările sale de cyborg cu ureche muzicală sunt pe cale să impresioneze și în această semifinală.

UPDATE 22:50 Bacio a venit la „Românii au talent” pentru a demonstrat că Elvis n-a murit.Nu l-a uimit pe Mihai Petre cu felul în care a cântat piesele Regelui Rock’n’Roll, ci cu felul în care i-a imitat mișcările.

UPDATE 22:44 „Ai fost ezitant”, i-a spus Mihai Petre, iar Andra a fost de acord cu el. Andi Moisescu le-a adus aminte celor prezenți care e adevărata meserie a lui Flavius, cea de IT-ist. „E un om care face ce face din pasiune și pentru asta merită aplauzele noastre”.

UPDATE 22:39 Flavius Cernescu a venit la Românii au talent să facă acrobație pe monociclu, iar Andra speră să-l vadă în finală. A urcat scările pe o singură roată, și-a ținut echilibrul pe o bară la înălțime, însă a avut unele ezitări la început și o scăpare la sfârșit, când a alunecat de pe o roată. Această greșeală l-a făcut pe Mihai Petre să apese pe butonul „X”

UPDATE 22:24 Mydas a făcut-o pe Andra să exclame „Nu pot să cred”, când i-a luat verigheta și a pus-o într-un săculeț roșu, pe care l-a zdrobit cu un ciocan. Săculețul conținea însă miez de nucă, iar apoi magicianul s-a îndreptat înspre o cutie. În cutie se afla o lămâie, în care se afla un nou, în care se afla o nucă, în care se afla verigheta Andrei. „Îți doresc să ajungi în finală, pentru că ai reușit să mă uimești așa cum a reușit Cristian Gog”, a spus jurata.

UPDATE 22:18 Alexandru Diaconu sau „neomagicianul Mydas” a venit cu un număr de iluzionism, îmbrăcat sub forma poveștii unui băiat de clasa a treia pasionat de magie.

UPDATE 22:15 „Pe mine m-a uimit momentul de final. Nu-mi vine să cred că l-ai făcut fără să vezi nimic. La început nu puteam să înțeleg cum vin toate fetele la tine, le dai cubul și le lași să plece. Dar cu ultimul moment m-ai spart, a fost cireșa de pe tort”, a spus Mihai Petre. „După pererea mea ești un fenomen, iar eu, dacă aș fi avut mintea ta, aș fi consus lumea fără ca ea să simtă”, l-a lăudat Andi Moisescu.

UPDATE 22:09 Cristian Leana rezolvă cu dexteritate, rând pe rând, șase cuburi Rubik care îi sunt aduse de domnișoare îmbrăcate în rochii de epocă. Pe primele le rezolă cu două mâini, pe următoarele cu o singură mână, iar pe ultimul adus de un tânăr venit parcă din alte timpuri, îl rezolvă egat la ochi.

UPDATE 22:05 Cristian Leana este puștiul care a reușit să rezolve cubul Rubik în numai 15 secunde. El este pasionat de matematică, studiază la liceul Tudor Vianu și deține mai multe recorduri naționale la rezolvarea cubului Rubik.

UPDATE 21:57 „Asta pentru că se apropie ziua bărbatului”, a comentat Smiley după dansul la bară al Larisei, transformată într-un fel de femeie bionică. „E atât de puternică, nu-mi pot lua ochii de la mâinile ei, sunt foarte puternice”, a spus Mihai Petre. „Eu văd foarte multă putere când mă uit la ea”, a spus Andra. „Nu cred că e un moment de finală, dar ca divertisment nu pot să spun că nu mi-a plăcut spectacolul oferit de forța brațelor tale”, a adăugat Mihai Petre. „Eu cred că dacă dansul la bară ar deveni sport olimpic, ar fi primul sport olimpic care ar trebui să se țină pe stadioane care ar fi pline”, crede Andi Moisescu.

UPDATE 21:54 „Am venit la Românii au talent să demonstrez că dansul la bară nu este ceea ce crede lumea. Este un dans obișnuit. Dar mai greu”, își pledează următoarea concurentă, Larisa Bercea, cauza.

UPDATE 21:41 Mihai Petre, care nu i-a dat nicio șansă Luizei la preselecții, este „pedepsit” de prezentatori să jurizeze cu îmbrăcat cu vestă populară și cu o suliță africană în mână. „Arăți ca un nea Marin african”, l-a ironizat Smiley. „Eu sunt în stare să pun pariu că tu o să ajungi o foarte, foarte mare cântăreță”, a încurajat-o Andra pe fetiță. „Eu cred că tu cânți foarte, foarte bine, dar cred că ești la început, trebuie să mai studiezi”, spune Mihai Petre, întristând-o. Andra a vorbit ultima, pentru a îndulci criticile lui Mihai Petre. „Ai un talent extraordinar. Fata asta cântă foarte bine, a demonstrat că are talent o să aibă timp să facă spectacol”.

UPDATE 21:35 Micuța Luiza Ciudin este următoarea concurentă a serii. Speră să-i poarte noroc în această seară costumul popular moștenit de la bunica ei. „Vocea ei îmi aduce aminte de Maria Tănase și Ileană Sărăroiu”, spune Andra.

UPDATE 21:30 „Momentul vostru a fost, de fapt, momentul lui. Al lui Ricky”, i-a transmis lui Flaviu Mihai Petre. „Eu cred că s-au descurcat foarte bine. Și lăsați „s”-ul, la Flaviu, că e de la succes”, le spune Andra.

UPDATE 21:27 Flaviu, fără s, și Ricky, „un țigan și un român, băieți cu sufletul bun”, își fac numărul de dans electro țigănesc. „NU știi care-i românul și care-i minoritarul”, glumește Andi Moisescu.

UPDATE 21:15 „Eu mă gândeam că numărul din seara asta nu o să se ridice la nivelul celui din preselecții pentru că asta mică a crescut și cred că ți-e mai greu. V-ați descurcat foarte bine. Am o singură întrebare: Te-a supărat vreodată, ai aruncat-o și nu ai mai prins-o?„, a întrebat Mihai Petre. „Din vina ei a căzut”. a glumit Laurențiu. Andi Moisescu a spus că nu a știut niciodată că Spiderman are o soră la fel de talentată ca el. „Ați fost foarte buni. Bravo!”, i-a felicitat el.

UPDATE 21:08 Frații Laurențiu și Beatrice Ion intră în concurs cu un număr de acrobație. Laurențiu a învățat acrobație la o fundație care sse ocupa de copiii străzii și a învățat-o apoi și pe sora lui mai mică. Laurențiu este în această seară Spiderman. Intră apoi in scenă sora lui cu care face și de această dată echipă bună.

UPDATE 21:06 Cosmin Mihalache primește laude la scenă deschisă din partea juriului.

UPDATE 20:57 Cel de-al doilea concurent al serii este pianistul Cosmin Mihalache. „Face un spectacol adevărat. Sper să ajungă departe”, îl încurajează” Mihai Petre. Pentru a-i putea cumpăra pianul, bunica lui a făcut credit la bancă. În această seară, pianul este împodobit cu flori, iar Pavel o întreabă pe bunica dacă se supără că nepotul i l-a împodobit altfel. „Nu”, face semne emoționată bunica.

UPDATE 20:50 Bayley amuză pe toată lumea și după terminarea numărului, când Pavel o întreabă cum reacționează atunci când îi vede pe fiecare dintre jurați și prezentatori în parte. Când e întrebată cum reacționează când îl vede pe Mihai Petre își pune lăbuța la ochi. „Sunteți o echipă perfectă. E un câine superb, eu v-am susținut și în preselecții și acum ați adăugat ceva numărului vostru”, a spus juratul. „Cui nu i-a plăcut?”, s-a întrebat Andra, care a felicitat-o pe Iulia pentru felul în care a dresat-o pe Bayley. „E primul Beagle pe care îl văd că-și ascultă stăpânul”, a remarcat Andi.

UPDATE 20:43 Primii concurenți ai seri sunt Iulia și cățelușa ei rasa Beagle, Bayley, care i-a fost donată de primii ei stăpâni pentru că era extrem de neastâmpărată și rodea totul prin casă. Iulia lucrează la o pensiune de câini, ca medic veterinar, dresor și om bun la toate. „Întotdeauna mi-am dorit să văd la finala Românii au talent un număr foarte bun de dresură”, a spus Mihai Petre.

UPDATE 20:40 Și-au făcut intrarea, rând pe rând, și jurații: Andi, Andra și Mihai Petre. Andra poartă o provocatoare rochie roșie.

UPDATE 20:33 Cea de-a cincea și ultima semifinală Românii au talent a început. În scenă intră prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley. „Noi nu am avut nicio legătură cu căderea guvernului care s-a suprapus cu semifinala a patra”, a precizat glumeț Pavel Bartoș din capul locului.

Pe scena show-ului de la ProTV vor urca vineri seara următorii concurenți:

Bacio sau Mihai Vulpe, de 33 de ani, i-a convins pe cei trei membri ai juriului cu vocea sa, care poate fi ușor confundată cu cea a lui Elvis Presley. El a cântat piesa „I Can’t Help falling in Love with You” și a impresionat-o pe Andra care a plâns de emoție când l-a auzit.

Cosmin Mihalache, din Timișoara, a reușit să-și învingă emoțiile la preselecții și să cucerească publicul cu talentul său. El a interpretat melodia „I Love The Way You Lie” a lui Eminem, la pianul dăruit de bunica sa, care i-a ținut pumnii în culise.

Cristian Leana este puștiul care a reușit să rezolve cubul Rubik în numai 15 secunde. „Mihai Petre a vrut să apese pe X dar n-a mai avut timp”, a glumit Smiley la preselecții, aflând că tânărul face în medie 200 de rezolvări pe zi.

Alexandru Diaconu sau neomagicianul Mydas este pregătit să surprindă publicul și juriul cu un nou număr, după ce la preselecții a reușit să facă să dispară o eșarfă, să îi schimbe culoarea, iar apoi să o transforme în baghetă magică.

Flaviu fără „s” și Ricky, băieții care au demonstrat că în dans totul e posibil. Ei au prezentat în preselecții un moment special: cei doi adolescenți, unul român, iar celălalt de etnie rromă, au oferit o sesiune de dans electric și țigănesc. Fiecare a dansat, spre surprinderea juriului și a sălii, dansul specific celeilalte etnii.

Iulia și cățelușa ei Bayley. Numărul de dresaj prezentat în preselecții este unul dintre preferatele lui Mihai Petre. Iulia a mărturisit că nu a fost foarte ușor să o dreseze pe cățelușa sa rasa Beagle, dar a reușit să convingă publicul cu relația specială dintre ele.

Frații Laurențiu și Beatrice Ion au reușit să cucerească publicul și juriul cu mișcările lor acrobatice spectaculoase.

Luiza Ciudin este fetița despre care Andra spune că este o mică Maria Tănase. Mihai Petre nu a fost însă de aceeași părere, spunând că talentul său este unul obișnuit. Pentru micuța Luiza, ziua în care a trecut în etapa următoare a concursului Românii au talent a fost cea mai fericită, după cum a mărturisit plângând.

Mihai Petraiche a prezentat unul dintre cele mai emoționante momente din concurs. Fost sportiv, la preselecții, el a executat un impresionant dans robotic.

Flaviu Cernescu, tânărul din Timișoara care se mișcă incredibil pe monociclu. El a reușit să-și mențină echilibru timp de câteva zeci de secunde, timp în care a dat câteva ture se scenă și chiar a făcut câteva jonglerii.

Larisa Bercea a convins membrii juriului, dar și publicul cu un dans la bară. Tânăra are 21 de ani și este animatoare într-un club din București.

Trupa de dans No Limit, ai cărei membri au deficiențe de auz, a reușit să ridice în picioare atât sala, cât și juriul. „Surzii au talent și surzi sunt cei care nu vor să audă. Ei aud cu sufletul”, a spus coordonatoarea lor, care a explicat că, deși nu aud muzica, dansatorii învață mișcarea după numărătoare. „Îmi place să cred că eu sunt muzica lor”, a spus instructoarea. La sfârșit membrii trupei au ridicat mâinile în aer: aplauze, în limbajul celor care nu pot să audă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Max Planck, creatorul Teoriei Cuantice. „Nu cunoașterea adevărului, ci succesul care însoțește căutarea lui este...