ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2, FINALA 2012. Cristian Gog

Redactor:
Gândul
ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2, FINALA 2012. Cristian Gog
Cristian Gog. Românii au talent, sezonul 2. Finala 2012

Cristian Gog intră în scenă cu o servieta de metal, cu cifru. El îi întreabă pe jurați ce crede fiecare că se află înauntru. Dacă Mihai spune că acte, iar Andra afirmă că este goală, Andi Moisescu dă o replică care schimbă, potrivit lui Gog, lucrurile. Aș vrea ca înauntru să se afle numele câștigătorului, afirmă Moisescu.

Ca și în semifinală, Gog își povestește numărul afirmând că vrea să adreseze o provocare morții. Dispus să piardă tot, mentalistul își descheie cămașa și cheamă pe scenă un medic și o asistentă. Aș vrea să vă arăt ce se petrece în corpul meu, explică bărbatul, care se supune unui test EKG. Aparatul, care trebuia să-i înregistreze lui Gog, ritmul cardiac, pare că se blochează. De fapt, arată valori care indică absența activității cardiace. Care sunt adevăratele noastre limite, și-a întrebat publicul Cristian Gog, înainte de reveni la servieta închisă cu cifru.

Înauntru acesteia se afla un plic care conținea trei foi numerotate – pe una scria „Acte”, pe a doua – „goală”, iar pe a treia – „numele câștigătorului”, spre uimirea tuturor celor prezenți.

VEZI AICI PRESTAȚIA DIN FINALĂ.

CUM A AJUNS ÎN FINALĂ:

Clujeanul de 31 de ani este cel care a făcut-o pe Andra la preselecții să spună „Îmi e teamă de tine”. Mentalistul a reușit cu numărul său să impresioneze deopotrivă publicul și jurații. Căsătorit și viitor tată, artistul spune despre sine că-și practică pasiunea doar ca divertisment.

VEZI AICI VIDEO CU CRISTIAN GOG ÎN SEMIFINALĂ.

Inchide