ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. Cele mai tari momente din timpul preselecțiilor. GALERIE FOTO

Publicat: 03/02/2013, 18:47
Actualizat: 30/07/2014, 02:31

Un nou sezon al emisiunii ROMÂNII AU TALENT urmează să înceapă la ProTv. Preselecțiile pentru ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, însemană mii de kilometri parcurși prin țară, sute de ore de filmare, mii de spectatori, sute de talente și zeci de întâmplari amuzante.

Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, jurații emisiunii ROMÂNII AU TALENT, de la ProTV, împreună cu cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș s-au plimbat prin cele mai mari orașe ale țării pentru a descoperi noi legende autohtone. Craiova, Cluj, Oradea, Timișoara, Iași și București au fost orașele incluse pe harta talentului. Fiecare dintre ele se poate laudă cu talente impresionante și povești ce merită ascultate.

Craiova este orașul mireselor furate, în Oltenia fiind deja un obicei ca miresele să fie aduse în noaptea nunții la ROMÂNII AU TALENT. Și de această dată, în cadrul show-urilor, pe scena teatrului „Marin Sorescu” a apărut o mireasă adusă de domnișoarele de onoare. Acesta a fost motivul perfect pentru ca „Șefii”, poreclă primită de cei doi prezentatori ai show-ului Smiley și Pavel Bartoș, să intre în acțiune. Piesa „You sexy Pavel Bartoș” a răsunat în tot teatrul, iar Pavel a făcut deliciul publicului luând domnișoarele la dans.

La Timișoara, Andi Moisescu a susținut primul său recital în fața unui public de sute de spectatori. Acesta a luat chitara unuia dintre concurenți și a început să cânte spre bucuria celor din sală. Smiley și Pavel Bartoș i-au sărit în ajutor cu o coregrafie pentru ca momentul să fie complet.

Mihai Petre a avut parte și el de un moment care a încântat publicul. Juratul a fost invitat la dans de o concurentă care a venit să-și demonstreze talentul la dans sportiv. Sala a fost în picioare când cei doi au început să danseze, iar colegii din juriu nu au stat deoparte.

Andra a venit și ea pe scenă, demonstrând că nu este doar o cântareață extraordinară, ci și o foarte bună dansatoare. Smiley și Pavel Bartoș au intrat și ei în joc cu o coregrafie în stil propriu.

La Cluj, show-ul s-a mutat de pe scenă și în culise, unde „Șefii” au făcut propriul lor spectacol: s-au transformat în indieni, au sărit la trambulină, au facut tumbe sau au dansat alături de concurenți.

Tot la Cluj a venit și Cristian Gog, câștigătorul celui de-al doilea sezon al show-ului ROMÂNII AU TALENT, de această dată în calitate de spectator. Aflat în culise alături de cei doi prezentatori, mentalistul a suferit și el o transformare: Smiley l-a transformat în Charlie Chaplin, personajul lui preferat.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale show-urilor ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 de la Oradea a fost prezența pe scenă a unui băiețel care a cântat prin telefon pentru tatăl lui, aflat în Afganistan. Copilul și-a dorit ca tatăl lui să îl poată auzi și, astfel, să simtă că are parte de susținerea lui. Numărul său a impresionat nu doar juriul, ci și publicul, care l-au aplaudat îndelung.

Un alt aspect inedit al show-urilor de la Iași a fost faptul că Smiley s-a aflat în pauză vocală totală. Echipa de la ROMÂNII AU TALENT a găsit însă soluția: Smiley a fost înconjurat de cartoane pe care erau inscripționate tot felul de reacții sau expresii care-i sunt specifice: „Mamă, mamă, mamă!!!”, „Bă, ești nebun!”, „Moldovenii au talent” , ba chiar avea o plăcuță prin care iniția conversația cu fiecare concurent: „Vârstă…Ocupație…Talent…”.

„Eu cred că e o premieră. Prima filmare în care prezentatorul nu vorbește. A fost dificil pentru că au fost numere la care aș fi strigat în gură mare, așa erau de spectaculoase, sau altele la care aș fi râs in hohote. Cu toate astea, m-am rezumat la cartoanele mele”, a povestit Smiley.

Bucureștiul nu a fost nici el mai prejos pentru că și aici surprizele s-au ținut lanț. Smiley și Pavel Bartos au avut o apariție surprizătoare la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, venind pe scenă cu o motocicletă. Mai precis, Pavel pe motocicletă, împins de Smiley.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Actrița care i-a ÎNNEBUNIT pe bărbați! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului