ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. Ediția a doua, în imagini. FOTO+VIDEO

Publicat: 23/02/2013, 16:01
Actualizat: 23/02/2013, 16:01

După o primă ediție plină de succes, emisiunea ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a adus din nou în fața juriului și a telespectatorilor concurenți dornici să demonstreze tuturor că merită să ajungă cât mai departe în concurs.

Pe cât de impresionante au fost unele momente, pe atât de haioase au fost altele.

Alexandru Țipoc, autoproclamat atât „rege al țării și al invențiilor”, cât și „Papa ortodox”, s-a prezentat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, alături de orchestra sa inanimată, alături de care a cântat la vioară. Tot el a prezentat și câteva dintre invențiile sale nebrevetate încă: lingura cu care bărbații cu mustață pot mânca mămăligă cu lapte și cârjele ce pot servi ca „arme” contra urșilor. Niciuna dintre acestea nu a convins însă juriul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, să îi ofere bărbatului șansa de a continua concursul.

VEZI AICI NUMĂRUL LUI ALEXANDRU ȚIPOC.

Georghe Gache sau „Funboy magic” a venit în fața celor trei jurați cu un număr de magie, asistat fiind de „Gorila Gogu”, personificată chiar de fratele lui mai mic.

Momentul său a fost gustat din plin de Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, care au votat pozitiv, în unanimitate.

Florin Turca a reușit să obțină două voturi pentru a merge mai departe în competiția ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, după ce i-a impresionat pe Andi Moisescu și pe Andra atât prin interpretarea unei piese compuse pentru mama lui, cât și prin povestea sa de viață. Fost deținut timp de 7 ani, bărbatul a fost încurajat de Andi să „învețe din probleme și să se concentreze pe lucrurile bune.”

Mulți dintre concurenți fac eforturi pentru a-l mișca pe Mihai Petre, dar cele trei bocitoare care au jelit pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, i-au dat fiori juratului. „La ROMÂNII AU TALENT căutăm un alt gen de spectacol”, a spus acesta imediat ce a apăsat butonul pentru a întrerupe momentul „artistic”.

Trei voturi negative a primit și Silvia Cherecheș, o femeie în vârstă de 48 de ani, care a încercat să demonstreze că poate să bată „ritmul din Africa” cu capul, coatele și palmele.

Când Barror Gabor a sărit cu bicicleta peste prietena lui, juriul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a amuțit. „La momentele de genul acesta mă sperii, dar tu mi-ai oferit o siguranță”, a spus Andra la final. La fel de impresionați au fost și Mihai Petre și Andi Moisescu, ambii dându-și acordul ca tânărul să meargă mai departe în concurs.

Revenirea pe scenă a gemenilor Alex și Cătă, concurenți și în sezonul trecut al show-ului ROMÂNII AU TALENT, a fost o bucurie pentru juriu. Alături de trupa lor, New Generation, băieții au făcut o demonstrație de stree-dance care a stârnit aplauzele publicului și a primit trei „Da”.

VEZI AICI CUM AU DANSAT BĂIEȚII DE LA NEW GENERATION.

Un alt moment care a tăiat răsuflarea tuturor a fost cel prezentat de Bogdan și Cornel. Cei doi acrobați care formează „Golden Hands” au avut o reprezentație dificilă, dar impresionantă, care le-a adus șansa de a merge într-o etapă superioară la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Aflat la Craiova, juriul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a reîntâlnit-o pe doamna Georgeta, care a cântat muzică populară, a recitat poezii și i-a făcut o dedicație specială lui Mihai Petre.

„Dacă ai emoții, imaginează-ți lumea în lenjerie intimă”, l-a sfătuit ventrilocul Eduard pe „partenerul” său din lemn, păpușa Romeo. Chiar dacă reprezentația lui Eduard a stârnit inițial confuzie, ulterior spectatorii s-au amuzat copios, iar juriul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a fost convins să-i ofere concurentului trei voturi pozitive.

Sonny Medini de la „Circo Aquatico Belucci”, cunoscut publicului datorită aparițiilor sale din vara trecută la emisiunea „Serviți, vă rog”, i-a impresionat pe Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre cu salturile spectaculoase pe trambulina elastică.

„Faci spectacol și ești foarte haios”, l-a felicitat Andi. Nici ceilalți doi membri ai juriului de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, nu au rămas indiferenți, astfel că Sonny merge mai departe în competiție.

Ultimul concurent din ediția de aseară a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a fost Bogdan Olteanu, tehnicianul pasionat de pictură. Dacă la început juriul a fost puțin confuz în ceea ce privește numărul bărbatului, rezultatul final plin de strălucire l-a făcut pe Andi Moisescu să „împrumute pielea de găină” de la Andra.

VEZI AICI NUMĂRUL LUI BOGDAN OLTEANU.

„Arta ta e fantastică!”, a exclamat Mihai Petre, iar Bogdan Olteanu a primit imediat voturile care îi permit să continue concursul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?