ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. PRIMA SEMIFINALĂ – Ce concurenți merg mai departe la emisiunea „Românii au talent”

Publicat: 07/04/2013, 13:38
Actualizat: 11/02/2016, 17:34

ROMÂNII AU TALENT,SEZONUL 3, PRIMA SEMIFINALĂ

UPDATE 00.05 Cei trei concurenți care au reușit să treacă de PRIMA SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 sunt ARTENE GABRIELA, VLAD GRIGORESCU și GHENADIE ROTARI. Primii doi dintre aceștia au fost votați de telespectatorii show-ului ROMÂNII AU TALENT prin SMS, pe când cel de-al treilea învingător din PRIMA SEMIFINALĂ a fost ales de cei trei membri ai juriului – Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre.

Pentru locul al treilea, GHENADIE ROTARI a concurat cu ȘTEFAN ORHEAN.

Așadar, ARTENE GABRIELA, VLAD GRIGORESCU și GHENADIE ROTARI vor continua competiția pentru marele premiul în valoare 120.000 de euro oferit de Cosmote.


ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. PRIMA SEMIFINALĂ live a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, debutează vineri la Pro TV, începând cu ora 20.30. Astfel, în următoarele săptămâni, cei 60 de concurenți care au reușit să treacă de preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, vor trebui să convingă juriul că merită să continue cursa pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

PRIMA SEMIFINALĂ îi va readuce pe scenă pe mentalistul Vlad Grigorescu, Gabi Visoiu – maestrul biliardului artistic, Gabriela Artene – consultantul financiar care a uimit juriul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, cu vocea ei, Kiss Roland, ale cărui acrobații cu au făcut spectatorii de la ROMÂNII AU TALENT SEZNONUL 3, să amuțească, dansatorii Mihai Dobîrceanu și Ștefan Orheanu, băieții de la Parkour Oradea, acordeonistul Rotari Ghenadie, frații din trupa Maria, space painterul Zoltan Mortonos, trupa de dans UST Freestylers Crew și ventrilocul Crina Zvoboda, împreună cu bunicuța ei sexy.

Dintre cei 12 concurenți, doar trei vor trece însă de PRIMA SEMIFINALĂ a competiției ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. De data aceasta, spre deosebire de preselecții, publicul va putea putea vota alături de juriu pe aceia pe care doresc să-i vadă în marea finală ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, ce va avea loc pe 11 mai.

Așadar, în PRIMA SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, în urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasați. Doi dintre ei vor merge direct în etapa următoare, iar juriul va alege încă un finalist dintre cei clasați pe locurile 3 și 4.

Vezi mai jos cine sunt concurenții care se vor prezenta în fața juriului în PRIMA SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 și care sunt numerele artistice cu care i-au convins pe Andra Măruță, Andi Moisescu și Mihai Petre că merită voturile lor pozitive.

VLAD GRIGORESCU a venit la preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, cu un număr de magie. „Tatăl meu m-a învățat la vârsta de șase ani un truc și de atunci am fost preocupat de numărul respectiv”, a spus concurentul atunci.

Experiența tânărului a fost dovedită, astfel că cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, s-au arătat extrem de încântați. „Cam așa ar trebui să arate un număr de magie!”, a exclamat Andi Moisescu la final.

GABI VIȘOIU a convins juriul că merită să meargă mai departe în competiția de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, după ce și-a dovedit abilitățile extraordinare la biliard. A băgat 14 bile de biliard în găurile masei specifice jocului dintr-o singură lovitură.

„Opt dintr-o lovitură”, și-a început tânărul numărul pregătit pentru preselecțiile ROMÂNII AU TALENT. „Lovitura care urmează e ceva uimitor se numește Titanic… Titanic pentru că se vor scufunda 14 bile dintr-o lovitură”, a mai spus el în timp ce executa lovitura care i-a adus trei „DA”.

GABRIELA ARTENE, un consultant financiar în vârstă de 57 de ani, a venit la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, și a impresionat o țară întreagă cu talentul ei. „Atunci când a urcat pe scenă și mi-a spus că este consultant, mă așteptam să îmi recite o poezie”, a spus Mihai Petre.

În schimb, femeia a început să cânte. Vocea sa a impresionat atât publicul, cât și pe cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT. La final concurenta de la ROMÂNII AU TALENT a fost aplaudată îndelung.

La preselecțiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, din Oradea, KISS ROLAND a făcut o demonstrație de „bike trial” care a tăiat respirațiile tuturor. În doar câteva minute petrecute pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, tânărul în vârstă de 21 de ani a prezentat trucuri la care cei trei jurați au amuțit.

„Eu știam sigur că tu exiști undeva și mă întrebam când o să vii în fața noastră. .. Ești numărul meu favorit!”, a mărturisit Andi Moisescu la final.

Micul ȘTEFAN ORHEANU a demonstrat că vârsta nu contează atunci când ești talentat cu adevărat. Băiețelul de numai 13 ani a dansat atât de bine, încât juriul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a votat în unanimitate că merită șansa de a ajunge del puțin în PRIMA SEMIFINALĂ.

În PRIMA SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, va urca pe scenă și MIHAI DOBÎRCEANU, vasluianul care a cucerit juriul cu mișcările sale de dans. Din ce am văzut până acum, ești dansatorul meu preferat din acest sezon. Îți doresc să ajungi cât mai departe în această competiție”, i-a spus Andra în timpul preselecțiilor.

Băieții de la PARKOUR ORADEA au prezentat juriului de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, acrobații care pe mulți i-a făcut să tresară. Salturile periculoase i-a amuțit pe cei trei jurați, dar i-au convins să le ofere concurenților trei „DA!”.

La preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL3, TRUPA MARIA, formată din opt fete și băieți, a reușit să o emoționeze pe Andra aproape până la lacrimi.

Felul în care frații au cântat piesa „I Can”t Help Myself” a trupei Kelly Family a fost unul dintre cele mai sensibile momente din timpul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Agilitatea cu care tânărul ROTARI GHENADIE a cântat la acordeon i-a fermecat pe cei trei membri ai juriului de la ROMÂNII AU TALENT. „Să fii sigur că este ceva de sus! „, a spus Andi Moisescu, uimit de talentul concurentului. „Parcă l-am ascultat pe Richard Galliano! A fost excepțional!”, adăugat el.

O premieră la preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a fost prezentată de ZOLTAN MARTONOS, care a arătat juriului ce înseamă „space-painting”. Cu talentul său inedit, bărbatul în vârstă de 31 de ani, a primit voturile necesare pentru calificarea în PRIMA SEMIFINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

UST FREESTYLERS CREW a făcut cucerit imediat juriul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. „Sunteți foarte buni! Sunteți exact genul de trupă de care avem nevoie la ROMÂNII AU TALENT”, le-a spus Andi Moisescu în timpul preselecțiilor. Băieții revin pe scenă vineri, în PRIMA SEMIFINALĂ a competiției.

CRINA ZVOBODA a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, împreună cu „bunica”, ei, Julieta. Ventriloc, artista a reușit să stârnească hohote de râs cu momentul ei prezentat la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 și să primească „DA” din partea tuturor celor trei jurați: Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu. Fata își va demonstra din nou talentul vineri, la PRIMA SEMIFINALĂ a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

ROMÂNII AU TALENT– premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

ROMÂNII AU TALENT. Peste 6,5 milioane de telespectatori au urmărit semifinala emisiunii

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii