ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Cine sunt concurenții care au convins juriul că merită să meargă în etapa următoare a show-ului. GALERIE FOTO

Publicat: 28/02/2014, 23:24
Actualizat: 29/07/2014, 20:50

Dansatori, cântăreți, numere de acrobație, de magie și de circ sunt doar câteva dintre talentele care s-au prezentat în cea de-a treia ediție a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, difuzat de ProTv.

Concurenți de toate vârstele, de la copilași de grădiniță până la seniori în toată regula, vor apărea în fața juriului cu dansuri orientale, freestyle sau inventate, scenete, demonstrații sportive, numere de magie, acrobație sau momente muzicale care vor emoționa publicul.

Săptămâna viitoare „eroii” noului sezon ROMÂNII AU TALENT intră din nou în luptă pentru 120.000 de euro cu talente extraordinare în preselecțiile blockbuster-ului divertismentului românesc.

gândul a transmis LIVE TEXT. Mai jos regăsiți cele mai importante momente ale show-ului difuzat de ProTv.

UPDATE 22. 57 Liviu Tudor are 30 de ani și a declarat că dacă ar fi să câștige marele premiu de la ROMÂNII AU TALENT o parte din bani îi va dona pentru rezolvarea problemelor câinilor fără stăpân din țară.

Ajuns pe scenă acesta a prezentat un număr de circ, iar coleg de scenă i-a fost un câine, care a făcut tot felul de giumbușlucuri.

„Super număr, super energie. Ai prezentat o poveste frumoasă într-un ritm bun”, a spus Mihai Petre.

„O mare, mare bucurie. Răspunsul meu este DA”, a spus Andra.

Liviu Tudor va merge mai departe în show ROMÂNII AU TALENT.

UPDATE 22. 46 Marius Sas, în vârstă de 19 ani, este un student care s-a prezentat în fața juriului de la ROMÂNII AU TALENT cu un număr de acrobație.

Andra a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul numărului.

Studentul merge în etapa următoare cu trei de DA.

UPDATE 22. 35 Paul Lungu, în vârstă de 26 de ani, este din Bacău și este un fel de magician. „Am venit să vă arăt un truc cu cârți”, și-a început concurentul numărului.

Juriul a fost invitat să îl ajute pe Paul la numărul de magie. Andra și-a scris numele pe o carte.

Mie mi-a plăcut foarte mult. Îmi place când un magician vine și ne prezintă numărul lui. Chiar mi-a plăcut”, a spus Mihai Petre.

Tânărul va merge în etapa următoare a show-ului.

UPDATE 22. 31 „Dacă nu impresionez juruiul am să împresionez publicul”, este promisiunea luib Nelson Mondialul, în vârstă de 50 de ani, înainte de a urca pe scena de la ROMÂNII AU TALENT.

După un număr de stend-up comedy, concurentul a început să danseze pe ritmuri lăutărești. Dacă ipostaza de comediant a fost pe placul juriului, cea de dansator nu a fost apreciată. Nelson Mondialul a aruncat cu bani pe jos,

„Eu am înțeles: Nelson Mondialul nu a venit să câștige 120.000 de euro, a venit să dea bani”, a spus Andi Moisescu.

concurentul nu va merge în etapa următoare a concursului.

UPDATE 22. 27 Jackie Chan” în varianta autohtonă a urcat pe scena ROMÂNII AU TALENT.

Chiar dacă și-a pus pielea la bătaie la propriu, concurentul nu a primit voturile care să îi asigure continuitatea în concurs.

UPDATE 22. 10 Leon Magdan are 42 de ani și este „profesor de joacă” „Asta mi-a plăcut să fac”, a spus concurentul înainte de a-și începe numărul. Acesta a pus în scenă cu ajutorul mâinilor diferite personaje: o mamă care își legăna copilul, două pisici care se alintau, un bărbat care mergea îngândurat pe stradă. Tot cu ajutorul mâinilor, concurentul l-a ilustrat inclusiv pe Michael Jackson dansând Moon Dance.

Cei trei jurați s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat. „M-a terminat. Eu nu îmi mai revin”, a spus Smiley.

„După ce m-ați emoționat cu acest moment vreau să vă mulțumesc că am văzut acest moment din primul rând”, a spus Andra.

„Cele mai bune momente sunt cele care reușesc să ne răscolească sufeltul. În momentul în care simțim emoția asta puternică, ăsta e un moment românesc demn să câștige ROMÂNII AU TALENT„, a spus Mihai Petre.

„După părerea mea cred că sunteți cea mai bună ilustrare a cuvântului speranță. Din acest sezon avem o nouă regulă: un tichet de aur cu ajutorul căruia puteți merge direct în semifinală”, a spus Andi Moisecu.

UPDATE 22. 04 Mihai Petre a inhalat heliu și a încântat publicul prezent cu noua sa voce. „Dacă nu îmi mai trece, ce mă fac?”, a spus cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT.

Tudor Ghiță este un „magician renăscut” de 52 de ani. Acesta a spart ouă de prepeliță, iar mai apoi le-a băut. Mihai Petre nu a apreciat numărului lui și i-a dat X.

Nici ceilalți doi jurați nu i-au apreciat talentul concurentului și i-au spus că nu va merge în etapa următoare a emisiunii.

UPDATE 22.02 Work Out este o trupă de tineri care au uimit publicul și juruiul cu un număr inedit: tinerii au făcut breack-dance la bară.

„Asta demonstrează că românii sunt în stare să facă spectacol din orice”, a spus Andi Moisescu.

Tinerii merg mai departe în show după ce au primit trei de DA.

UPDATE 21. 59 „Heal the world” este melodia cântată de Corul Candabile, formată din 38 de economiști.

„Toți sunteți foarte frumoși. Costumele voastre sunt foarte frumoase”, a spus Andra.

„Vă mulțumesc că ați venit”, a spus Andi Moisescu corului.

Concurenții au trecut în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

UPDATE 21. 45 Elena și Olesa Croitoru sunt surori gemeni și au 26 de ani. Amândouă sunt din Republica Moldova. „Am venit să cântăm”, a spus Elena.

Mihai Petre și Andra au apăsat primii butonul X. Andi Moisaescu le-a mai dat celor două concurente o șansă și a așteptat până spre finalul piesei înainte să apese butonul X

„Foarte adânci versurile. Cine le-a compus”, a întrebat Mihai Petre, ironic. Răspunsul nu a întârziat să apară: „Sora mea Olesa”, a spus Elena.

Cele două concurente nu au suportat criticile juriului și au plecat de pe scenă.

UPDATE 21. 34 Ansamblu Veselia a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și a jucat mai multe dansuri populare.

Tinerii au emanat multă energie celor prezenți în sală. la finalul numărului cei trei jurați s-au ridicat în picioare și i-au aplaudat.

„Nu se mai ducea pielea de cocoș. A fost un moment”, a spus Andi Moisescu

„Pur și simplu fantastic. Îmi vine să mă apuc de genul ăsta de dans mâine”, a spus Mihai Petre.

Cu trei de Da, Ansamblu Veselia va merge mai departe la ROMÂNII AU TALENT.

UPDATE 21. 31 „În viața de zi cu zi mă ocup cu multe porcării: sunt gamer, sunt casnic. Numărul pe care îl fac este un pic mai diferit. e cu tentă demonică. O să înțelegeți voi”, a spus Vagabondul Misterios, pe numele real de Marcel Draga. Acesta a urcat pe scenă îmbrăcat într-un hanorac albastru, cu gluga trasă pe cap. A început să danseze.

„Chiar dacă nu și-a arătat deloc fața, eu am văzut talentul. Bravo”, a spus Andi Moisescu.

Vagabondul Misterios merge în etapa următoare a show-ului cu trei de DA din partea juriului. Cu toate astea, concurentul a refuzat să își arate fața publicului.

UPDATE 21. 19 Alin Cubix își exersează talentul de iluzionist până la 17 ore pe zi. „Sunt dăți în care dorm doar 2-3 ore pe zi”, a spus concurentul înainte de a urca pe scena ROMÂNII AU TALENT.

Acesta și-a început numărul cu ajutorul unui pachet de cărți. Smiley și Bartoș au fost chemați pe scenă pentru a-și expune talentul.

La scurt timp de la începerea momentului, Mihai Petre a apăsat butonul X. „M-am plictisit”, a spus cel mai dur jurat.

„Pentru mine un magician trebuie să fie magic. Din partea mea ai un NU”, a spus Mihai Petre.

Cu toate astea, Alin Cubix va merge mai departe în competiție, deoarece Andra și Andi Moisescu i-au dat răspuns pozitiv.

UPDATE 21. 07 Biba Stuja are 54 de ani și a venit tocmai din Serbia pentru a concura la ROMÂNII AU TALENT. Acesta a prezentat un număr destul de riscant: s-a jucat la propriul cu focul. Acesta are o abilitate neobișnuită. Este imun la curent.

„Dacă juriul spune că nu am talent o să mă apropii de el”, a spus concurentul la finalul numărului său.

„E pentru prima oară când sunt înspâimântat și cucerit în același timp”, a spus Andi Moisescu.

Biba Stuja merge mai departe în show cu trei de DA.

Numărul concurentului a continuat și în spatele scenei, unde i-a curentat pe cei doi „șefi” Pavel Bartoș și Smiley.

UPDATE 21. 02 Denis Băjenaru are 19 ani, este din județul Timiș și dansează. „Vreau să înființez o formați și să am sala mea de dans”, a spus tânărul înainte de a urca pe scenă.

„Face ce vrea cu trupul lui”, a fost remarca lui Pavel Bartoș la mișcările de bvreak-dance ale concurentului.

Bravo denis. Mi-a plăcut foarte mult numărul tău. te așteptam. Toți te așteptam să vii”, a spus Andra.

Atunci când cineva are talent se citește pe chipului lui”, a spus Andi Moisescu.

Tânărul a reușit să treacă în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT, cu trei de DA,

UPDATE 20. 58 Ad Libitum este o trupă formătă din trei bărbați care au impresionat audiența cu vocea lor. „Am venit să câștigăm primiul cel mare”, a spus unul dintre ei înainte de a începe să cânte.

S-a terminat șmecheria. Jos pălăria. Pielea de găină a revenit. Răspunsul meu pentru voi e DA”, a spus Andra.

Trio-ul va merge în etapa următoare a show-ului cu trei de DA.

UPDATE 20. 47 Margareta și Estera sunt două surori care au venit la ROMÂNII AU TALENT cu un număr de dans. Acestea au încins o învârtită pe scenă.

Andi Moisescu și Mihai Petre au apăsat butonul X.

„Sunteți cuplul perfect. De la mine aveți NU”, a spus Mihai Petre. Același răspuns l-au primit cele două concurente și din partea Andrei și a lui Andi Moisescu.

UPDATE 20. 44 Sabin știe să calculeze. „Înmulțiri, extrag radicali”, a spus concurentul înainte de a-și începe numărului.

Mihai Petre s-a declarat depășit de acest moment. „Trebuie să îți transformi abilitatea ta în spectacol”, i-a spus Andi Moisescu concurentului înainte de a-i spune că nu va merge mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT.

UPDATE 20. 38 Trupa Simplu HS este formată din trei tineri care au vârste cuprinse între 20 și 22 de ani. Cei trei bărbați sunt din Alba Iulia și au venit la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT cu mai multe numere de dans, pe diferite stiluri de muzică.

„Ce-i al vostru e pus deoparte. Bravo”, a spus Andi Moisescu. trupa Simplu Hs va merge mai departe în show cu trei de DA.

UPDATE 20. 35 „Vin de la țară și mă duc să spun o poezie”, a spus Andrei Laza, un puști de 6 ani, care este de la Bihor. Concurentul a venit hotărât să îi convingă pe cei trei jurați că mertită un loc în etapa următoare a concursului. Acesta a recitat o poezie.

„Uite că se poate face spectacol și recitând o poezie”, a spus Andi Moisescu.

Mihai Petre a ținut să îi mulțumească. „Îți mulțumesc pentru că mi-ai deschis noi orizonturi, m-ai făcut să îmi placă poezia”, a continuat Mihai Petre.

Andrei Laza merge mai departe în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT, după ce a primit din partea juriului trei de DA.

UPDATE 20.30 O nouă ediție a show-ului ROMÂNII AU TALENT a început.

Fie că își descoperă singuri talentul, fie că se inspiră de la star-uri cunoscute în toată lumea, românii nu duc lipsă de idei când vine vorba de show. Dacă în sezonul trecut al competiției, Anca Negrau a căpătat porecla „Shakira de România”, anul acesta, „Jackie Chan” în varianta autohtonă va urca pe scena ROMÂNII AU TALENT.

În ediția de vineri, 28 februarie, a emisiunii, unul dintre concurenți îi va lăsa cu gura căscată pe jurați după ce va face o demonstrație în viteză cu nunchuck-urile, celebrele arme asiatice. Bineînțeles, numărul său îi va inspira și pe cei doi „șefi”, iar Bartoș și Smiley vor încerca să vadă cât de bine s-ar descurca în rol de „ninja”.

Cum vor reacționa cei trei jurați și dacă „Jackie Chan” de România va merge mai departe în competiție, telespectatorii vor afla vineri seară, de la 20:30, în cea de-a treia ediție a emisiunii ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, la Pro Tv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?