ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Cine sunt primii concurenți care au ajuns direct în SEMIFINALĂ

Publicat: 15/02/2014, 12:39
Actualizat: 29/07/2014, 20:50

Prima ediție de preselecții de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, a adus în fața spectatorilor primii semifinaliști ai show-ului difuzat de ProTv. Cvintetul Anatoly, grupul de 5 cântăreți care a surprins juriul cu vocea lor. O altă revelație a primei ediții ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, a fost un puști de 11 ani, care a uimit pe toată lumea cu abilitatea sa de a cânta la chitară.

Andra a avut parte de cel mai incendiar moment al serii când unul dintre concurenți s-a urcat pe masă în fața ei și a început să își dea jos lenjeria intimă. Nici “”șefii” Bartoș și Smiley” n-au scăpat de emoții: au fost luați pe sus de un concurent bine antrenat din punct de vedere fizic și și-au încercat talentul de țintași cu cuțitul.

Jurații au rămas fără cuvinte în fața talentelor care mai de care mai neobișnuite: s-a cântat la linguri și la frunză, s-a fluierat, s-a dansat în grup sau s-au imitat artiști celebri, s-au înnodat cuie, s-a desenat cu picioarele.

Mai jos puteți vedea principalele momente ale serii. gândul a transmis live text.

UPDATE 22. 57 Mirabela Dauer și-a făcut apariția la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT. Asta a crezut toată lumea când a văzut-o pentru prima oară pe Laura Boșog, care a declarat că i-a studiat foarte bine felul de a cânta al Mirabelei, încă de la vârsta de 6 ani.

Concurenta va merge în etapa următoare.

UPDATE 22. 52 Andrei Cerbu este un elev de 11 ani care a surprins publicul și juriul cu talentul său de a cânta la chitară.

Puștiul a fost indelung aplaudat la filnalul numărului său. Juriul s-a ridicat și el în picioare.

„Tu ai reușit să mă faci să mă simt foarte bine ascultându-te. Așa fac artiștii. Ai o trăire a ta”, a spus Andra.

Nu am avut senzația nicioclipă că privesc un copil de 11 ani. Meritul este și al tatălui tău. Ești un copil extraordinar. Ești numărul meu preferat”, a spus Mihai Petre.

Andrei va merge mai departe în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT cu trei de DA.

UPDATE 22. 46 Ionuț Constantin, 28 de ani, a venit să impresioneze juriul cu un număr de aruncat cuține și bărdițe la țintă.

După prestația tânărului, pe scenă au venit și Smiley și Bartoș care au aruncat și ei la țintă. pavel bartoș chiar a nimeri una dintre țintele desenate pe un panou din lemn.

„Eu am venit la ROMÂNII AU TALENT să demonstrez că sportul ăsta nu este un sport greu”, a spus Ionuț.

Din păcate, concurentul nu va merge în etapa următoare.

UPDATE 22. 34 Caravana ROMÂNII AU TALENT a ajuns pentru prima dată la Chișinău.

UPDATE 22. 32 Andra a demonstrat că este talentată la fluierat. Aceasta a fost provocată de unul dintre concurenții veniți la preselecții care a cântat la frunză și apoi a început să fluiere.

UPDATE 22. 28 Alexandra Andreea Bar este o elevă de 10 ani care a venit la preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT cu un număr de dans.

Pe scenă a fost chemată și mama concuretei, care a fost criticată de Andra pentru faptul că a fardat-o prea mult pentru vârsta ei. Concurenta va merge mai departe în show.

UPDATE 22. 20 „Un concert de două ore pot să îl fac ușor”, spune despre el Ștefan Popescu, de profesie șofer pe basculă. Acesta a cântat rock’n roll.

Dincolo de faptul că a cântat, Ștefan Popescu a încântat publicul și juriul cu talentul său de a dansa. Andra l-a încurajat pe tot parcursul melodiei. Concurentul a fost apaudat îndelung. Cei trei jurați s-au ridicat în picioare la finalul momentului.

„Ăsta e moment ROMÂNII AU TALENT. Asta visăm noi juriul să găsim”, a spus Mihai Petre la finalul momentului. Juratul l-a apreciat și pentru felul în care se mișcă.

„M-am simțit foarte bine privindu-te și ascultându-te”, a spus Andra.

„Da, Fane, de trei ori da”, a spus Mihai Petre.

UPDATE 22. 09 „Am venit să mă testez dacă am talent sau nu. Lumea de la mine de la țară spune că nu sunt în șablon cu ei”, a spus Mihalache Cătălin, care a venit hotărât să demonstreze că are talent. „Am venit să desenez cu mâinile și cu picioarele”, a spus acesta înainte de a-și începe numărul.

„E prima oară când îmi place cineva care desenează”, a spus Mihai Petre în timp ce Mihalache Cătălin desena în oglindă atât cu mâinile, cât și cu picioarele.

Acesta a fost îndelung aplaudat de publicul prezent.

„Mă bucur că ați venit. Cred că e vorba de talent. Aveți talent cu caru”, a spus Andra.

Concurentul va merge în etapa următoare a show-ului.

UPDATE 22. 04 Florin Jelezoglu este și el pentru a treia oară la ROMÂNII AU TALENT. Acesta a venit cu un nou număr de dans.

„Mie nu mi-a plăcut. Nu cred că ai nicio șansă să mergi mai departe. Nu pot să te mint”, a spus Mihai Petre despre numărul concurentului.

„Ba vrei să mă minți”, a replicat Florin, care nu va merge în etapa următoare a concursului.

UPDATE 21. 57 Lucian Isar a venit și el a treia oară la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT. Juriul a fost surprins să îl revadă. la scrut timp după ce a început să cânte, Andra a apăsat butonul de X. Apoi, jurații i-au spus să cânte fără negativ.

„Apreciez schimbarea. Atitudinea cu care ai venit e foarte bună. Cât despre modul în care cânți ai voce, dar ai câteva scăpări care pe mine mă deranjează. Ai voce bună, dar pe mine nu m-ai convins. Răspunsul meu este aproape DA, dar este NU”, a spus Mihai Petre.

„Mie mi-a plăcut ce am auzit acum. Răspunsul meu este DA”, a spus Andra.

„Lucian în ceea ce te privește este un efort de a fi mai bun. Motiv pentru care din partea mea ai tot un DA”, a spus Andi Moisescu.

UPDATE 21. 42 Georgeta Gulan, în vârstă de 56 de ani, este pentru a patra oară la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT. „Oriunde merg lumea mă recunoaște. Vine, mă întreabă, mă felicită, vor autografe”, a spus concurenta înainte de prestație.

Deși este a patra oară la preselecții ROMÂNII AU TALENT, Georgeta Gulan nu va merge mai departe înn show.

Mihai Petre a ținut să o îmbrățișeze.

UPDATE 21. 35 Sukman Rodion este un tânăr care a uimit publicul și jurații. Acesta a rupt în două un top de hârtie, a înnodat două cuie și a dicidat doi puști în loc de greutăți.

Concurentul i-a invitat pe scenă și pe Pavel Bartoș și pe Smiley, pe care i-a ridicat și s-a și învârtit cu ei.

Andra s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat. Mihai Petre a privit încântat numărul concurentului.

„Pentru tine cel mai ușor e să parchezi o mașină: o iei și o pui unde vrei”, a spus Andi Moisescu.

Sukman Rodion merge mai departe în etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

UPDATE 21. 33 Iulia Ciorni, în vârstă de 27 de ani, este de profesie culturistă. Aceasta a primit încă din primele secunde un X, din partea lui Mihai Petre.

Concurenta nu va merge mai departe, deoarece niciunul dintre jurați nu i-au dat votul DA.

UPDATE 21. 28 Corul Lăcrămioara este din Republica Moldova și a venit la ROMÂNII AU TALENT să convingă juriul că merită să meargă mai departe. Îmbrăcați în porturi populare, membrii corului au primit un X din partea lui Mihai Petre. „V-am oprit pentru că îmi era frică că ați fi continuat o oră așa”, a spus Mihai Petre.

Corul Lăcrămioara nu va merge mai departe. Andra a fost singurul jurat care a votat DA numărul.

UPDATE 21. 21 Ionuț Militaru, în vârstă de 24 de ani, din București, s-a prezentat la preselecții nu prea încrezător în pripriile forțe. „Aș fi bucuros dacă aș trece de prima probă”, a spus înainte de a urca pe scenă. Acesta a început să cânte, iar la un moment dat a început să își dea hainele jos de pe el.

Din culise a apărut și susținătorul său, fost participant la preselecții ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. Susținătorul său, Emanuel Fleșner, s-a urcat pe pupitrul juraților și a început să își dea jos mai multe perechi de lenjerie intimă, chiar în fața Andrei.

„Crezi că mai am cuvinte. Mai avea puțin și apoăsam butonul, dar am văzut că mai aveai o pereche pe dedesubt”,a spus Andra.

„Momentul a fost o dileală totală pe care cred că nu aș fi apreciat-o, dar pentru că tu ai voce și pentru că tu ai prea mulți chiloți, s-ar putea să deveniți plăcea mea vinovată de anul ăsta”, a spus Mihai Petre.

„Cred că avem mare nevoie de ei în show-ul ăsta”, a spus Andi Moisescu.

Cei doi concurenți merg mai departe în show cu trei de DA.

UPDATE 21. 08 Florea Voicu și Nicolae Sandu sunt doi bărbați care au urcat pe scenă tot cu un număr muzical cântat cu ajutorul lingurilor. Unul cânta la vioară, în timp ce al doilera concurent se lovea pe ritmul muzicii cu lingurii peste față, peste urechi și peste membre.

„Excepțional”, a spus Andi Moisescu, urmat imediat de Andra, care a replicat: „Incredibil”.

„Aveți toate șansele să câștigați premiul de originalitate pus în concurs”, a spus Andi Moisescu. După ce au primit trei de DA, cei doi concurenți vor merge mai departe.

UPDATE 21. 04 Constantin Marin, 65 de ani, îmbrăcat într-un costum albastru elecrtic, „cum nu se mai face”, s-a prezentat la preselecții și a început să scoată diferite sunete, în timp ce se lovea cu o lingură în cap, își dădea bobârnace în gât. Mihai Petre i-a dat primul X. Acesta a fost urmat de Andra.

„A fost un moment special, dar nu s-a auzit bine”, a spus Andra.

Mihai Petre a fost nemulțumit de prestația concurentului. „A fost groaznic. De când cu tehnologia asta nu mai apreciezi o lingură în cap”, a spus ironic cel mai dur jurat al show-ului ROMÂNII AU TALENT.

Chiar dacă Andi Moisescu nu i-a dat X, nici acest jurat nu i-a dat votu pozitiv pentru a merge mai departe în emisiune.

UPDATE 20. 59 Petronela și Vlad Tănase, soț și soție, i-au adus pe cei de la Rolling Stones pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. Cei doi au venit pregătiți cu păpușile lor și au încântat publicul și juriul cu talentul lor.

La finalul prestațșiei lor publicul i-a aplăudat în picioare. „Sunteți niște maeștri în tras sforile”, le-a spus Andi Moisescu celor doi soți. Aceștia au primit trei de Da din partea juriului și vor merge mai departe în show.

UPDATE 20. 55 Ana Maria Gornea este o puștoaică de 11 ani care a încântat juriul cu talentul său în dans. Aceasta a primit trei de Da și va merge în etapa următoare.

Trupa Kikaki Junior este un grup de copii care a venit pregătit cu un număr de arte marțiale. Mișcările lor au convins juriul că merită să meargă mai departe.

UPDATE 20. 48 Cvintetul Anatoly este un grup de patru concurenți care au urcat pe scenă și au început să cânte. Cei cinci concurenți sunt din Brașov și sunt toți profesori de muzică. „Noi am venit aici să bucurăm publicul”, au spus aceștia înainte de a-și începe momentul.

Stilul lor de a cânta este unul aparte. „Foarte frumos”, a fost reacția Andrei.

„Ăsta e un moment autentic ROMÂNII AU TALENT. Cred că aveți toate autuurile necesare pentru a ajunge foatre departe”, a spus Mihai Petre despre prestația copncurenților.

Cvintetul Anatoly a primit biletul verde, ceea ce înseamnă că acești concurenți vor ajunge direct în semifinală.

Din acest sezon, o noutate la ROMÂNII AU TALENT o reprezintă biletul verde. Concurenții care primesc acest bilet nu vor mai trece prin selecția pe care o fac cei trei jurați la finalul preselecțiilor, ci ajung direct în SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT.

UPDATE 20. 40 Romulus este un tânăr de 20 de ani din Galați care a urcat pe scenă îmbrăcat în femeie. „Numele meu este Ciuciolina, este numele meu de scenă”, a spus concurentul înainte de a-și arăta talentul. Din păcate, numărul pregătit de acesta nu a fost pe placul nici unuia dintre jurați.

„Îmi pare rău, nu am înțeles nimic din momentul tău, în schimb îmi plac picioarele tale”, i-a spus Andra concurentului.

UPDATE 20.35 Primul concurent care a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, a fost un tânăr care a sărit precum o broască pe ritmurile melodiei „Amintirile” de la Trei Sud Est. Acesta a primit trei X-uri.

Nici cel de-al doilea concurent nu a reușit să impresioneze juriul. Acesta și-a pregătit un număr de dans din Lady Gaga.

„Nu mi-a plăcut deloc cum ai dansat”, a spus Mihai Petre despre prestația tânărului care a încercat să o imite pe Lady Gaga.

UPDATE 20.30 Prima ediție a emisiunii ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, a început.

Pavel Bartoș și Smiley vor avea și ei o misiune importantă: aceea de a menține atmosfera în culise, dar și pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Din acest sezon al show-ului de talente, telespectatorii se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât și de ceea ce se petrece în culise.

Astfel, telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul și prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări și în timpul liber, precum și discuțiile spumoase dintre aceștia.

Șase orașe, mii de kilometri străbătuți prin toată țara, douăzeci și patru de show-uri și peste o sută douăzeci de ore de filmare este bilanțul caravanei ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, care începe în această seară, de la ora 20.30, la ProTV.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...