S-A PRĂBUȘIT în culise, în timpul unui concert. Chitaristul trupei AEROSMITH, Joe Perry, spitalizat de URGENȚĂ

Redactor:
Razvan Tupa
S-A PRĂBUȘIT în culise, în timpul unui concert. Chitaristul trupei AEROSMITH, Joe Perry, spitalizat de URGENȚĂ
Muzicianul Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, a fost spitalizat de urgență după ce s-a prăbușit în culise, imediat după ce a avut un recital pe scenă într-un concert susținut de Billy Joel la Madison Square Garden din New York. Vezi concertul la care s-a simțit rău chitaristul Joe Perry

Sâmbătă seară, după ce a interpretat pe scenă, alături de Billy Joel, o variantă a piesei Aerosmith „Walk This Way”, muzicianul a plecat la cabină, unde s-a prăbușit. Echipajul medical chemat la fața locului a efectuat o traheostomie pentru a putea să elibereze căile respiratorii ale muzicianului.

 

 

Perry acuza probleme respiratorii de mai multe săptămâni, iar primele vești din spitalul la care a fost transportat muzicianul vorbesc despre congestie pulmonară.

Muzicianul era conștient, dar încă nu fusese externat duminică după amiază, arată TMZ.com.

Anul trecut, și solistul trupei, Steven Tyler s-a confruntat cu probleme de sănătate, din cauza cărora a fost nevoit să amâne patru concerte. „Viața mea nu este în pericol, dar trebuie să mă ocup cum trebuie de această problemă, să mă odihnesc și să primesc îngrijiri medicale pentru a putea să susțin concerte pe viitor”, transmitea Tyler în urmă cu un an.  

 

 

Joe Perry, în vârstă de 68 de ani, este unul dintre muzicienii care au fondat trupa Aerosmith, în 1970, alături de basistul Tom Hamilton, solistul Steven Tyler, percuționistul Joey Kramer și chitaristul Ray Tabano, acesta din urmă fiind înlocuit din 1971 de Brad Whitford. Din 1979, Perry a avut mai multe proiecte muzicale solo, reluând activitatea cu Aerosmith în 1984. A fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de trupă în 2001, iar, în 2013, a fost inclus, alături de Steven Tyler, în Songwriters Hall of Fame.

Printre cele mai de succes materiale discografice ale grupului se numără „Toys in the Attic” (1975), „Permanent Vacation” (1987), „Pump” (1989) și „Get a Grip” (1993). 

 

 

 

 

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide