S-au dus să fumeze marijuana într-o casă părăsită și au găsit… UN TIGRU

Redactor:
Sorin Bogdan
S-au dus să fumeze marijuana într-o casă părăsită și au găsit… UN TIGRU
Tigru viu descoperit într-o casă părăsită din Houston, Texas, de niște indivizi care intraseră să fumeze marijuana. Vezi cât de greu le-a fost să-i convingă pe polițiști că nu halucinează

Însoțit de câțiva prieteni, un bărbat a intrat într-o casă părăsită de la marginea orașului Houston, Texas, să fumeze marijuana. Spre stupefacția lor, în garaj au dat peste un tigru imens, închis într-o cușcă improvizată. 

Speriat, bărbatul a sunat la 911, însă i-a fost destul de greu să-i convingă pe polițiști că vorbește serios, notează BBC. „L-am întrebat dacă locuiește acolo, iar când am aflat motivul pentru care intrase în casă, am vrut să știm câtă „iarbă” a fumat. Dar omul insista că spune adevărul,” a povestit John Alderete, de la Poliția din Houston.

 

O patrulă a fost trimisă la fața locului, pentru a verifica informația și polițiștilor care își imaginau amuzați că vor da peste niște indivizi drogați ce au halucinații le-au cam pierit zâmbetele, când au găsit fiara de 300 de kg în cușca de sârmă. Casa părea nelocuită, însă lângă cușca animalului erau lăsate câteva pachete cu carne.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a descoperi cum a ajuns tigrul în garajul casei părăsite și au chemat specialiștii de la Protecția animalelor, care l-au sedat și l-au dus la un adăpost pentru animale, de unde va fi trimis spre un parc zoologic.

 

Experții de la World Wild Life apreciază că în lume mai trăiesc doar aproximativ 4.000 de tigri, aflați în pădurile din sudul și sud-estul Asiei sau în ținuturile îndepărtate din estul Rusiei. Animalul găsit la Houston nu era agitat și pare destul de obișnuit cu oamenii.

 

 

Inchide