Mihaela Măncilă
02.06.2019
Magazin

Scandal uriaș în fotbal. Ce spune Neymar după ce a fost acuzat că a violat o femeie luna trecută, la Paris

Scandal uriaș în fotbal. Ce spune Neymar după ce a fost acuzat că a violat o femeie luna trecută, la Paris
Fotbalistul Neymar a ajuns și el în presa de scandal. Starul campioanei Franței, PSG, este acuzat de viol, după ce o femeie a făcut plângere împotriva sa.

Potrivit raportului oferit de poliție, după ce Neymar și femeia „s-au mângâiat”, brazilianul a devenit „agresiv”, a fost „violent” și „a întreținut relații intime cu femeie împotriva voinței acesteia”.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani s-a văzut obligat să iasă în public și să „se dezbrace” de secrete. Acesta a postat pe contul lui de socializare un filmuleț în care vorbește despre faptul că „totul este o înscenare”, că „a fost șantajat” și a arătat toate mesajele dintre acesta și „victima lui”. În discuțiile dintre cei doi femeia îi trimite imagini cu ea în poziții indecente, poze în care este îmbrăcată sumar și îi scrie mesaje cu un conținut provocator.

Pe Facebook, Neymar a explicat: „Sunt acuzat de viol. Un cuvânt dur, o faptă foarte gravă. Voi știți caracterul meu, natura mea. Știți că nu aș face niciodată așa ceva. Ceea ce s-a petrecut este total invers față de ce se spune. Este o relație între bărbat și femeie, între patru pereți. Ceva ce există în fiecare cuplu. Este trisă să văd că lumea este așa. Că sunt oameni care vor să profite, să șantajeze. Cu adevărat trist. Sper să justiția va analiza mesajele și va vedea ce s-a petrecut cu adevărat. Fac acest video cu multă tristețe. A fost o capcană și am căzut în ea. Va fi o lecție pentru mine”.

„A apărut o știre despre sportivul Neymar, acuzat de viol. Presupusa victimă chiar a înregistrat o plângere, dezvăluită în mare parte în presă. Deși a fost surprins de știre, faptele le erau deja cunoscute sportivului și stafului său, având în vedere faptul că în urmă cu câteva zile a fost victima unei tentative de șantaj din partea unui avocet din Sao Paulo, care, conform versiunii sale, reprezenta interesele presupusei victime.

Avocații sportivului au fost informați imediat și de atunci au făcut pașii necesari. Respingem total acuzațiile nedrepte și, mai presus, expunerea în presă a unei situații extrem de negativă. Toate dovezile tentativei de șantaj și ale faptului că nu a existat un viol vor fi prezentate Poliției”, se arată în comunicatul de pe neymaroficial.com.

Totul s-ar fi petrecut pe 15 mai 2019, într-un hotel din Paris, dar acuzațiile au venit la câteva zile distanță, după ce aceasta s-a întors în Brazilia. Explicația „victimei” a fost că „a tremurat de frică și de emoții să facă plângerea într-o altă țară”.

Neymar nu a fost luat prin surprindere de această situație, fotbalistul a primit o înștiințare de la avocatul femeii că urma să fie acuzat de viol.

În plângerea depusă la o secție de poliție din Sao Paolo, femeia susține că l-a cunoscut pe Neymar pe Instagram și, după un schimb de mesaje, un prieten de-al fotbalistului brazilian, pe nume Gallo, i-ar fi cumpărat biletele de avion și i-ar fi închiriat camera la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, din Paris, conform publicației Uol.

Inchide