Scene scandaloase surprinse în timpul unei ședințe online a Parlamentului argentinian. Un deputat a avut parte de momente intime cu soția, în văzul colegilor parlamentari | VIDEO

Scene scandaloase surprinse în timpul unei ședințe online a Parlamentului argentinian. Un deputat a avut parte de momente intime cu soția, în văzul colegilor parlamentari | VIDEO
Un parlamentar argentinian a fost suspendat din funcție după ce în timpul unei ședințe de plen, care se desfășura prin videoconferință, a fost văzut sărutându-i sânii soției
Publicat: 25/09/2020, 08:25
Actualizat: 25/09/2020, 08:32

Un parlamentar argentinian a fost suspendat din funcție joi seara, după ce în timpul unei ședințe de plen, care se desfășura prin videoconferință, a fost văzut sărutându-i sânii partenerei sale de viață. Juan Emilio Ameri a declarat că nu știa că se afla online în acel moment, întrucât computerul său pierduse conexiunea la internet și nu a remarcat că se reconectase automat. Deputatul în vârstă de 47 de ani a precizat că scena pe care colegii au consdierat-o erotică, a fost, de fapt, un gest de afecțiune pentru soția care a suferit recent o operațe de implant mamar. 

Din cauza pandemiei de coronavirus, ședințele din plenul Parlamentului se desfășoară în regim online pe platforma Zoom, în Argentina. În aceste condiții, parlamentarii au putut vedea o scenă intimă între colegul lor din Salta, Juan Emilio Ameri, și soția acestuia.

În timpul ședinței online, parlamentarii au putut observa cum o femeie se apropie de Ameri, așezându-se pe genunchii acestuia. Ulterior, deputatul i-a ridicat tricoul partenerei sale și i-a sărutat sânii. Ședința a fost întreruptă imediat după acest incident.

Deputatul în vârstă de 47 de ani a explicat că scenle sexuale din timpul ședinței din Parlament au fost difuzate în mod neintenționat, el neștiind că era conectat la Internet în momentul acela.

Cum a explicat deputatul momentul intim din timpul ședinței de plen

„Mi-e foarte rușine și mă simt foarte prost. La noi în țară conexiunea la Internet este foarte proastă”, a precizat parlamentarul, tată a trei copii.

Deputatul a declarat că nu a știut că era online când a avut un moment intim cu partenera lui.

„Eram în videoconferință, dar Internetul a picat. Soția mea a ieșit din dormitor și am întrebat-o cum sunt implanturile, apoi i-am sărutat sânii, pentru că în urmă cu 10 zile a avut o operație la sâni”, a precizat deputatul într-un interviu ulterior.

Sesiunea parlamentară a fost imediat întreruptă, deoarece președintele Camerei Deputaților, Sergio Massa, a anunțat că trebuie să raporteze „o infracțiune gravă” săvârșită de către un deputat.

Massa a cerut suspendarea imediată a lui Ameri și crearea unei comisii de cinci membri pentru a decide dacă este cazul demiterii.

Propunerile au fost aprobate, iar parlamentarul va aștepta în jur de 5 zile pentru a afla ce se va întâmpla în continuare, dacă își va păstra funcția sau nu.

„Vom asculta explicațiile deputatului, dar nu putem accepta un asemenea comportament din partea unui membru al Parlamentului”, a spus Massa.