Scuza incredibilă invocată de un cuplu surprins în timpul unei partide de sex. O minoră de 11 ani, martoră la „incident” : „A vărsat o doză de Cola pe mine și…”

Scuza incredibilă invocată de un cuplu surprins în timpul unei partide de sex. O minoră de 11 ani, martoră la „incident : „A vărsat o doză de Cola pe mine și...
Publicat: 04/07/2019, 11:23

David Baker și Carol McCann, ambii de 61 de ani, au fost surprinși de o minoră și mama ei, la Northern Cricket Club din Great Cosby, Merseyside, scrie dailystar.co.uk.

Procurorul Sarah Egan a declarat în curtea Magistraților din Sefton că mama și fiica l-au observat pe Baker „dezbrăcat, într-o mașină parcată”.

Baker făcea o mișcare de „du-te, vino”, iar McCann se afla „sub el”.

„Mami, oamenii aceștia fac exact ce cred eu că fac?”, a întrebat copila.

Mămica revoltată și o altă femeie s-au apropiat de mașina în care se consuma „actul sexual”: „Ce faceți aici?”, a întrebat aceasta vizibil iritată.

Egan a continuat: „În acest moment, Baker și-a ridicat pantalonii. Doamna McCann nu a schițat însă niciun efort pentru a se îmbrăca”.

Ambele personaje susțin că totul a fost o eroare nevinovată. McCann, chelneriță la Crosby, a declarat că Baker vărsase o doză de Coca-Cola peste hainele ei și o ajuta să se schimbe.

Femeia le-a zis polițiștilor că, deși era topless, își păstrase chiloții pe ea. Nick Archer, avocatul lui Baker, a spus că perechea nu a făcut sex în dreptul mașinii.

El a explicat cum Baker a desfăcut o doză de Cola în mașină și aceasta s-a vărsat peste hainele lui McCann.

Baker avea haine de schimb și a venit în parcarea clubului de cricket pentru a se schimba.

Dar când a început să se schimbe, „un lucru a dus la altul”, a declarat bărbatul.

Archer a spus că, deși mama și fiica au crezut că acest cuplu făcea sex, „doar li s-a părut”.

„A fost un șir de coincidențe. Un lucru a dus la altul, dar a fost o penetrare de scurtă durată. Desigur că domnul Baker este rușinat și jenat de situație. A trebuit să explice totul familiei sale”, a spus avocatul.

Baker, din Southport și McCann au pledat „vinovat” la acuzația de comportament indecent în public.

Aceștia vor efectua câte 100 de ore de muncă în folosul comunității. Cei doi vor plăti și o amendă de 170 lire sterline.