Secretul pe care un bărbat l-a aflat despre soția lui, după 19 ani. „Lumea mea s-a PRĂBUȘIT”

Secretul pe care un bărbat l-a aflat despre soția lui, după 19 ani. Lumea mea s-a PRĂBUȘIT
Publicat: 29/11/2012, 20:00
Actualizat: 09/08/2019, 17:02

Un bărbat din Belgia cere anularea căsătoriei, care datează de 19 ani, după ce a aflat că soția lui s-a născut tot bărbat și a făcut o operație de schimbare de sex, scrie Telegraph.

Jan (64 de ani) s-a căsătorit cu Monica în 1993, după ce s-a luptat cu autoritățile belgiene pentru a-și aduce iubita din țara natală, Indonezia. „Nu a fost ușor să o aduc în Belgia, autoritățile aveau dubii în ceea ce privește data nașterii și actele ei, dar până la urmă au acceptat. Credeam că este o femeie atractivă, nu are trăsături bărbătești”, a declarat Jan.

Jan a precizat că el și soția lui au decis să nu aibă copii, deoarece bărbatul avea deja doi, dintr-o căsătorie anterioară. În plus, belgianul a precizat că soția lui îi păcălea, cumpărându-și tampoane o dată pe lună. Cei doi întrețineau relații sexuale, dar Jan a declarat că nu a simțit niciodată că ar fi ceva în neregulă.

După mai mulți ani de căsătorie, în care totul a decurs normal, Monica a început să lucreze ca dansatoare într-un club de noapte. „Purta bluze foarte scurte, astfel că i se vedea mereu abdomenul. Curând, au apărut zvonuri că Monica s-ar fi născut bărbat. Un prieten mi-a spus asta, fiul meu a auzit același lucru”, povestește Jan.

Curând, Monica (48 de ani) i-a mărturisit soțului ei că s-a născut bărbat și a făcut o operație de schimbare de sex. „Lumea mea s-a prăbușit. Am chemat poliția”, a declarat belgianul.

Jan urmează acum un tratament psihiatric pentru a scăpa de depresie, și-a luat un avocat și dorește să anuleze căsătoria. Totuși, Telegraph scrie că, deocamdată, Monica locuiește încă în căminul conjugal.

ACUM LIVE VIDEO pe www.prosport.ro: Gala ProSport! Am strâns tot ce are mai bun sportul românesc într-un singur loc

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase