Secretul unui soț din India le-a șocat pe femeile care au fost cu el. Ce se întâmpla noaptea, pe lumina stinsă, în patul conjugal

Secretul unui soț din India le-a șocat pe femeile care au fost cu el. Ce se întâmpla noaptea, pe lumina stinsă, în patul conjugal
Publicat: 18/02/2018, 16:52

Krishna s-a deghizat în bărbat începând cu 2013 și a început să abordeze femei pe rețelele de socializare, în speranța că va avea o relație cu ele, scrie odditycentral.com. A purtat haine bărbătești, și-a tăiat părul scurt și chiar a adoptat numele de Sweety Sen. În următorii trei ani, femeia deghizată în bărbat a convins două femei să se căsătorească cu ea/el și a început să le hărțuiască pentru a pune mâna pe zestrea lor.

Prima victimă a lui Sen a fost Kamini, o domnișoară din orașul Haldwani, pe care a întâlnit-o online în 2014. S-a dat drept fiul unui antreprenor din Aligarh și a mers în Uttaarakhand pentru a se vedea cu femeia. Aceștia au făcut nunta și, ulterior, Kamini a reclamat la poliție că „soțul” ei o bate.

„Sen a convins-o că este bărbat. S-au căsătorit în același ani și au locuit cu chirie în Haldwani, dar Sen a început să o bată”, a declarat un oficial polițienesc.

În 2016, Sweety Sen și-a luat a doua soție, pe Nisha, din Kaladhungi. Spre deosebire de Kamini, aceasta și-a dat seama că „soțul” ei este de fapt femeie, dar Sweety a convins-o să tacă, oferindu-i bani. Cea din urmă femeie a acceptat șantajul, până când prima victimă a lui Sweety a mers la poliție și l-a denunțat pentru agresiunile suferite.

Recent, Sweety Sen a fost arestată și a recunoscut că nu este bărbat. Aceasta le-a povestit anchetatorilor că nu le-a permis soțiilor sale să îi atingă corpul și actul sexual se consuma doar noaptea, cu lumina stinsă și cu ajutorul jucăriilor sexuale cumpărate online. Un examen medical a confirmat că Sweety Sen este de fapt femeie.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult