Șerban Huidu îl critică dur pe MM Stoica. „Un ipocrit de soi”

Șerban Huidu îl critică dur pe MM Stoica. „Un ipocrit de soi
Publicat: 28/05/2013, 19:02
Actualizat: 08/08/2019, 20:29

După ce MM Stoica l-a criticat pe Șerban Huidu pentru reacția pe care acesta din urmă a avut-o vizavi de condamnarea lui Gigi Becali, fostul prezentator TV a reacționat dur.

Acesta a postat pe blogul său un articol în care l-a catalogat pe managerul de la Steaua drept „un ipocrit de soi”.

„Nu am spus niciodată NIMIC despre arestarea lui Becali! Cei care dețin o înregistrare cu asta sunt poftiți să o facă publică!”, a scris Șerban Huidu.

„M-am uitat în schimb la un ipocrit de soi: meme stoica – cel care din > nu îl scotea pe fostul său patron, cum a luat de bune aberațiile unor neica nimeni! (…) Unde erați, mă moraliștilor, atunci și de ce vă lăsați impresionați de lacrimile lui de crocodil vărsate acum?”, a adăugat vedeta.

Replica lui Șerban Huidu a venit după ce Mihai Stoica a declarat în timpul unei emisiuni de televiziune că atitudinea acestuia îl dezgustă.

„După ce Gigi Becali a fost închis, am văzut niște reacții care m-au dezgustat. Oameni care când Gigi era pe telefon și făceau rating cu cugetările lui, acum erau foarte fericiți că e închis”, a spus MM.

„Huidu l-a ironizat pe Gigi. Cum e posibil așa ceva? Ai omorât trei oameni, ai încălcat legea, ai distrus trei familii, chiar dacă nu ai vrut. Tu ironizezi un om care, fiind executat, intră la închisoare? (…)Poți să te bucuri de nenorocirea unui om dacă ești normal?”, a adăugat el.

MASTERCHEF. Câștigătorul concursului culinar de la PRO TV, anunțat marți seară

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase