„Share Location”: Unde poți să te distrezi în timpul liber în acest weekend

Publicat: 04/05/2019, 09:28

– Prima oprire o facem sâmbătă, la ora 11:00, în Parcarea Centrului Comercial Auchan Titan, unde ne așteaptă o nouă ediție de Sophisticat Yard Sale – Târgul de haine cu povești frumoase și accesorii handmade. De la branduri cunoscute, accesorii cu dichis, sau obiecte vintage care merită a doua șansă să fie achizitionate, toate așteaptă să își găsească noi proprietari.

– Art & Hobby Studio te invită incepând cu 4 mai la Cursul de desen cu tema portret. Pe parcursul celor 4 ședințe, în fiecare zi de sâmbătă între 13.00 și 14.30, vei putea învăța noțiuni de paginație, construcție, valorație și totodată vei putea studia proporțiile chipului uman. Prețul cursului este de 260 de lei și include toate materialele și ustensilele necesare.

– Sâmbătă seara petrecem alături de Mandinga. Renumita formația revine la Berăria H în pași de dans latino-pop, cu un concert ce va avea loc pe 4 mai, de la ora 23:15. Mandinga nu are nevoie de niciun fel de descriere, trupa activând pe scenele românești încă din 2002, așa că cei care vor să petreacă o seară pe ritmuri latino, sunt așteptați la berăria de pe marginea lacului Herăstrău.

– Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” ne invită duminică, începând cu ora 19.00, într-o „Calătorie în lumea filmului și a musicalului” . Sub conducerea muzicală a dirijorului Alexandru Ilie, lumea filmului se transpune pe scenă unde ne vom putea întâlni cu eroii preferați din cele mai premiate capodopere ale cinematografiei.

– Dăm un share location și la Bacău, sâmbătă, unde suntem așteptați la un concert susținut de formația The Mono Jacks la Berăria Valhalla, de la ora 22:00. The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință și vei remarca că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil.

– Dacă mai ai energie după concertul de sâmbătă, duminică, tot la Bacău, te invit să alergăm împreună pentru cei care nu pot, la Wings for Life World Run – APP RUN – Bacău. Wings for Life World Run este o cursă mondială, cu un format inedit, ce se adresează atât alergătorilor, cât și persoanelor în scaun rulant. În loc de o linie fixă de finiș, concurenții aleargă umăr la umăr pentru a rămâne în fața unei mașini de finiș. Evenimentul ce are loc la Bacău este programat să înceapă la ora 14.00, la intrarea dinspre Teatrul de Vară din Parcul Cancicov.

– Prelungim puțin weekendul pentru că nu puteam să nu menționăm concertul lui Lenny Kravitz de luni, 6 mai, de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a-și promova noul său album, Raise Vibration. Fanii vor avea ocazia de a asculta atât piesele noi, cât și hituri precum „I Belong To You”, „Fly Away” sau „American Woman”. Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică ia.bilet.ro/retea.

– Aici încheiem seria de recomandări marca Share Location. Ca de obicei, sunteți invitați să contribuiți cu idei de evenimente pentru weekendul viitor pe adresa [email protected]. Un weekend de neuitat să aveți.

Foto: Pixabay