Share Location: Unde poți să te distrezi în timpul liber. Weekendul 13-14 aprilie

Publicat: 13/04/2019, 08:08

-Târgul de carte SF&Fantasy din România îi adună sâmbătă și duminică la Universitatea Dimitrie Cantemir din Capitală pe toți cei dornici de concursuri de cosplay, gaming și dezbateri dedicate genului. Intrarea la Final Frontier este liberă de la 11.00 la 19.00.

-Mezanin market, vă așteaptă la palatul Universul din Capitală sâmbătă și duminică de unde puteți lua cadouri propuse de douăzeci și cinci de antreprenori. Pentru fiecare întâlnire e scoasă pe piață recolta de cărți, haine, accesorii, cosmetice și bunătăți naturale.

-Săptămâna aceasta a avut premiera și montarea românească a „Musicalului Queen: We Will Rock You”. Vineri, de la 19.30 a avut loc cea de-a treia reprezentație a spectacolului care a adus în variante inedite pe o scenă românească hituri ca „We Will Rock You”, „We are the Champions” sau „Bohemian Rhapsody”. Răzvan Mazilu semnează punerea în scenă iar Loredana, Răzvan Vasilescu și Adrian Nour domină o distribuție căreia i se alătură 20 de actori și dansatori premiați la nivel național, dar și internațional.

-Bucharest Vintage Houses Bike Tour 2019 pornește sâmbătă la 12.00 din fața scărilor de la Hotelul Intercontinental și este condus de un ghid profesionist care propune 35 de km de pedalat printre poveștile caselor vechi din capitală.

– „Prin Bucureștii lui Mircea Eliade” este un traseul Cultural propus de asociația ARCEN sâmbătă și duminică. Una dintre cele mai căutate plimbări gratuită este reluată de la 11.00 și de la 17.30 din fața Bisericii Mântuleasa.

-La Brașov, percuționistul Zoli Toth susține un one man show. Home Alone e proiectul pentru care muzicianul, artistul conceptual, profesorul și omul de radio își adună prietenii sâmbătă în Visssual.

-Copiii ies să picteze în aer liber la Timișoara. Sâmbătă, de la 11.00 și 12.30 din inițiativa celor de la Happy education, în organizarea Ioanei Covașă, care adaptează pe placul celor mici aproape orice activitate pe care ți-o poți imagina.

-Alexandru Tomescu urcă pe scena Ateneului din Iași sâmbătă, de la ora 19.00, pentru recitalul „În lumea lui George Enescu”. Celebrul violonist va interpreta pe instrumentul Stradivarius o serie de compoziții legate de compozitorul român, de la partituri de Bach, până la lucrări de Eugen Yaye și de Enescu însuși.

-Cazacii Rusiei dansează la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. Duminică, de la 19.00, Compania de dans de stat schimbă nouă seturi de costume și combină elemente de gimnastică și acrobație cu balet și dans modern într-o poveste spusă pentru scenă.

Dacă știți evenimente care nu ar trebui să lipsească din selecția noastră, nu vă abțineți și dați-ne de știre pe [email protected]. Un weekend viu să aveți!