SHARE LOCATION: Weekendul 30-31 martie. Unde te poți distra în timpul liber

Publicat: 30/03/2019, 09:45

– Târgul Piua! pentru copii și părinți liberi cu ateliere, joacă, artă și multe ghidușii la un loc are loc sâmbătă la Impact Hub Bucharest, începând cu ora 10.00. Cele mai bune proiecte românești pentru copii ies în oraș pe muzică bună cu un brunch gourmet. În jur de 50 de branduri super-creative care înțeleg și respectă inteligență copiilor la fiecare vârstă își dau întâlnire cu părinții și copiii.

-Un concert caritabil de muzică clasică în beneficiul copiilor cu autism are loc duminică, de la ora 19.00, la Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României. Suflet în Culori 2019 este spectacolul celui de-al șaselea an în care este marcată Ziua Internațională a Conștientizării Autismului. La ediția din acest an, protagoniștii concertului sunt muzicienii care alcătuiesc ansamblul Imago Mundi.

-Concert Godsmack petrec duminică, la Arenele Romane. De la ora 19:00 e programat un concert în deschiderea căruia sunt invitați neo zeelandezii de la Like A Storm. Trupa a vandut peste 20 de milioane de albume in mai putin peste 10 ani și care s-a ales cu ziua ei oficială în Boston, ajung la București, în sfârșit pentru cântarea promisă astă toamnă și amânată până acum.

-„Tosca”, cea mai puternică operă a lui Giacomo Puccini, este prezentată într-o nouă montare pe scena Operei Naționale București, sâmbătă și duminică. Pentru premiera de la Opera Națională București, regizorul Mario De Carlo a pregătit o punere în scenă ambițioasă.

-Transylvania ZenFest 2019 are loc la Cluj Napoca. Comunicările și evenimentele grupate în jurul temei „Schimbarea începe cu tine” sunt programate sâmbătă și duminică, de la 9:00 la 18:00, în International Ballrom. Spiritualitate și autocunoaștere, detoxifierea corpului emoțional de resentimente, atragerea abundenței financiare și regăsirea sinelui prin compasiune sunt numai câteva dintre temele propuse de vorbitori.

-Festivalul „24 de ore de teatru” începe vineri, la Teatrul Studențesc Thespis al Casei de Cultură a Studenților din Timișoara de la ora 18.00, cu dezbaterea „Civismul în teatru”. De la ora 20.00 începe și maratonul de reprezentații cu „Dumnezeu”, de Woody Allen. Intrarea pentru cele 13 spectacole reprezentate în acest an în cadrul manifestării este liberă.

-Constănțenii au parte de spectacolul manifest „Inima Reginei Maria”, duminică, de la 19.00, la Teatrul de Stat Constanța. Istoria ultimului secol românesc este invocată pe scenă într-un scenariu semnat de Radu Aldulescu și cu intervențiile artistice marca Emil Boroghină, consultant onorific al acestui spectacol.

-De ziua pământului, duminică, brașovenii vor pedala prin centrul istoric al orașului de sub Tâmpa. Plecarea este anunțată pentru ora 20.30 în fața Bibliotecii Județene Brașov din Livada Poștei. Evenimentul Ora Pământului are loc în ultima zi de sâmbătă a lunii martie. Manifestarea își propune să atragă atenția asupra consumului de energie electrică. Plimbarea brașoveană e programată chiar în perioada în care persoane obișnuite, companii sau instituții publice din 180 de țări își vor arăta susținerea stingând lumina și aparatele electrocasnice neesențiale timp de o oră.

Așteptăm recomandările voastre pe adresa de mail [email protected].