Și-a aruncat nou-născutul la ghena de gunoi, chiar sub privirile copilului ei. Cum și-a motivat femeia gestul cumplit – VIDEO

Și-a aruncat nou-născutul la ghena de gunoi, chiar sub privirile copilului ei. Cum și-a motivat femeia gestul cumplit - VIDEO
Publicat: 10/06/2019, 17:58

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din provincia Samut Prakan, iar camerele au surprins momentul în care femeia aruncă la ghena de gunoi o pungă de plastic, adică chiar pe bebelușul său nou-născut, relatează Daily Mail.

Gestul revoltător este și mai grav, ținând cont de faptul că totul are loc sub privirile celuilalt copil al femeii.

Din fericire, bebelușul a fost găsit de un angajat de la salubritate care trebuia să ridice gunoiul. Bărbatul a auzit sunete ciudat și în momentul în care s-a uitat mai atent, a descoperit copilul. Acesta a sunat imediat la ambulanță.

Poliția a reușit să o identifice pe femeie care a fost arestată. Aceasta le-a spus anchetatorilor că are patru copii și că nu are destui bani pentru a mai întreține încă unul.

„Soțul meu este șofer la o firmă. Câștigă 318 dolari pe lună, iar suma nu ne ajunge pentru a întreține o familie numeroasă. L-am născut în toaleta de acasă și i-am tăiat singură cordonul ombilical. L-am lăsat la o ghenă de gunoi și am sperat că o să îl găsească o familie care să îl îngrijească. Îmi pare rău că am făcut acest lucru”, le-a mărturisit mama polițiștilor.

Femeia a fost pusă sub acuzare.