Și-a făcut de cap pe banii companiei | Șeful unui startup, concediat după ce a cheltuit 75.000 de dolari în cluburi pentru adulți

Și-a făcut de cap pe banii companiei | Șeful unui startup, concediat după ce a cheltuit 75.000 de dolari în cluburi pentru adulți
Publicat: 15/12/2019, 10:50
Actualizat: 09/01/2020, 00:14

Eric Gilmore era directorul general al startup-ului Turvo, care dezvoltă software pentru logistică. El a fost concediat în luna mai a acestui an, dar informația a fost dezvăluită abia recent de Bloomberg.

Timp de trei ani, Gilmore ar fi cheltuit 76.120 în cluburi de striptease. În total, bărbatul a cheltuit cel puțin 125.000 de dolari din banii companiei pe diverse forme de „divertisment”.

Eric Gilmore a dat în judecată compania în august. El nu a negat că a cheltuit banii respectivi, ci susținea că a fost concediat abuziv. Cele două părți din proces s-au înțeles în luna septembrie.

„Turvo nu mai are ce comenta. Problema a fost rezolvată și compania a mers mai departe”, a declarat un purtător de cuvânt.

Gilmore face parte în continuare din consiliul director al Turvo și este cel mai mare acționar al startup-ului.

Compania a atras până acum 89 de milioane de dolari de la investitori. Noul șef al Turvo este Scott Lang, numit în noiembrie.

Foto: caracter ilustrativ

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase