Și-a împușcat mortal soția în fața nepoților iar explicația gestului i-a lăsat fără cuvinte pe toți: S-a plâns că nu îi place culoarea Mercedesului pe care i l-am oferit cadou și mă înșela – FOTO

Și-a împușcat mortal soția în fața nepoților iar explicația gestului i-a lăsat fără cuvinte pe toți: S-a plâns că nu îi place culoarea Mercedesului pe care i l-am oferit cadou și mă înșela - FOTO
Publicat: 30/09/2019, 15:30

Autoritățile cred că Eddie Harris și-ar fi împușcat soția, Shanica Harris, din gelozie, mai ales după ce soții s-ar fi acuzat de înșelat în mai multe statusuri postate pe Facebook, dispută apărută la doar o săptămână după ce partenera s-ar fi plâns că nu îi place culoarea Mercedesului pe care bărbatul i-l oferise cadou.

Autoritățile au ajuns la casa cuplului după ce vecinii au raportat împușcături. Ulterior, acestea au descoperit că înăutru erau reținuți și doi copii.

Astfel, a fost nevoia de intervenția unei echipe speciale de negociatori pentru a-i salva pe cei doi copii în vârstă de 6 și 9 ani.

Polițiștii au descoperit că bunica copiilor era decedată iar Harris prezenta o rană ce ar fi fost autoprovocată.

Sora Shanicăi, Thomasina Goddard, a oferit mai multe detalii despre incident pentru 10 News: „S-a baricadat în casă împreună cu nepoțelul și nepoțica mea, în timp ce sora mea era într-o baltă de sânge”.

Înainte de incident, se pare că bărbatul ar fi postat tot felul de mesaje dubioase pe Facebook, în care își acuza partenera de înșelat.

În prezent, investigația este în desfășurare.

Foto: Facebook