• Publicat:
Magazin

Și-a lovit iubita cu un ciocan, după ce a refuzat să-i dea parola de la contul de Facebook. Tânărul a trântit-o la pământ și a continuat să o tortureze

Și-a lovit iubita cu un ciocan, după ce a refuzat să-i dea parola de la contul de Facebook. Tânărul a trântit-o la pământ și a continuat să o tortureze
Un individ care și-a lovit iubita cu un ciocan, deoarece nu i-a dat parola contului ei de Facebook, a fost arestat.

Oscar Blackall, de 20 de ani, a plâns în fața judecătorului, care a relatat cu lux de amănunte cum acuzatul a devenit obsedat de Alyshia Connorton, dorind să știe mereu unde se află.

Acesta și-a pierdut cumpătul, după ce tânăra a decis să se uite singură la un film, în altă cameră. Oscar i-a distrus laptopul iubitei sale și a agresat-o, scrie metro.co.uk.

Judecătoarea Emma Nott, de la Curtea Coroanei, a spus cum agresorul a luat un ciocan și a lovit-o pe tânără, pentru a obține parola de la contul ei de Facebook.

„I-ai cerut de fiecare dată să se conecteze la Facebook pentru a-i monitora fiecare pas. De fiecare dată, tu ai lovit-o mai tare, deoarece nu a dat curs cererii tale. Ai lovit-o și când era pe jos.

Ai torturat și ți-a oferit datele contului, tu i-ai dat drumul, dar – din nefericire pentru tine – ai venit să o ameninți la locul ei de muncă – unde ai fost arestat.

Chiar dacă nu i-ai provocat fracturi, i-ai provocat anumite leziuni cu ciocanul, ai învinețit-o”, a declarat judecătoarea.

Avocatul apărării a susținut că tânărul a ispășit deja 55 de zile în custodia poliției și rănile tinerei nu au fost serioase.

Atacul cu ciocan a fost urmat însă de numeroase lovituri cu piciorul, chiar când tânăra era întinsă pe jos.

Blackall a primit 16 luni de închisoare și un ordin de restricție de cinci ani, în care nu mai are voie să se apropie de fosta lui iubită, pe care a căsăpit-o.

foto: Pixabay / Captură

Inchide