Și-a vândut virginitatea pe internet și susține că ar putea avea o relație normală cu bancherul bătrân care a cumpărat-o. „Provin dintr-o familie religioasă, dar am multe cheltuieli”

Și-a vândut virginitatea pe internet și susține că ar putea avea o relație normală cu bancherul bătrân care a cumpărat-o. „Provin dintr-o familie religioasă, dar am multe cheltuieli
Publicat: 30/04/2018, 17:10

Jasmine, în vârstă de 20 de ani, din Paris, a dorit inițial să își păstreze virginitatea pentru căsătorie, dar a decis apoi să își vândă inocența contra unei sume cu multe zerouri, scrie mirror.co.uk. În pofida faptului că provine dintr-o familie religioasă, aceasta a ales să-și vândă virginitatea pentru a-și susține financiar familia, dar și în scopul călătoriilor și afacerilor personale. Virginitatea ei a fost „cumpărată” de un bancher mai bătrân de pe Wall Street, din New York, care a câștigat licitația în fața unui DJ din Los Angeles, cu un pariu de 900.000 euro și un mogul din Munchen, cu un pariu de 600.000 euro.

Franțuzoaica a spus că nu regretă experiența trăită. Mai mult, aceasta a spus că se întâlnește în continuare cu respectivul „cumpărător”. „Cei mai mulți oameni ar prefera un milion de euro, pentru primul contact sexual. Eu sunt feticită că mi-am vândut virginitatea și m-am întâlnit deja cu clientul. Am fost emoționată, dar am început să-l plac. A fost un adevărat domn și a avut grijă de mine. Nu vreau să intru în detalii, dar o să ne întâlnim în continuare. Este prea devreme să vorbesc despre iubire. Ne placem reciproc și vom vedea ce se întâmplă. Am fost fericită cu bărbatul care mi-a cumpărat virginitatea. Este inteligent, un om de succes și îmi plac bărbații mai în vârstă. S-ar putea să călătorim împreună”, a declarat Jasmine.

Jasmine nu a încercat să ascundă „afacerea” de ochii rudelor și prietenilor, care sunt de acord cu decizia ei. În ciuda speranțelor legate de o primă întâlnire sexuală de poveste, aceasta a spus că este fericită în privința deciziei de a-și vinde virginitatea online. „Am crescut într-o familie religioasă. Am plănuit să aștept până la nuntă. Virginitatea a însemnat mult pentru mine, dar eu și familia avem și alte cheltuieli. Acestea includ o casă, o mașină. Toate sunt scumpe”, a declarat tânăra. În acest sens, există și o companie, denumită Cinderella Escorts, care le ajută pe fete să-și vândă virginitatea. Cea mai mare „vânzare” a fost înregistrată în cazul unei tinere din SUA, Giselle, care și-a vândut virginitatea către un afacerist din Abu Dhabi, pentru suma de 2,5 milioane euro.

foto: captură foto mirror.co.uk/cater news agency

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase