Razvan Tupa
05.02.2019
Magazin

SMILEY și realizatorii muzicii din comedia „OH, RAMONA!” vor să facă O COMPILAȚIE cu coloana sonoră a filmului

SMILEY și realizatorii muzicii din comedia „OH, RAMONA!” vor să facă O COMPILAȚIE cu coloana sonoră a filmului
"Muzica din film ne incită altfel"

„Am făcut cam 70 de momente pentru film”, au povestit băieții de la HaHaHa Production vorbind despre muzica de pe coloana sonoră a comediei „Oh, Ramona!”. Aceștia au spus, luni, într-o discuție cu vloggerul LikeCreața, că au dat gata 90% din muzică după două luni de lucru.

Smiley a recunoscut faptul că „regizorul filmului, Cristina, atunci când a făcut scenariul cu Andrei, a știut ce mood-uri caută. Evident că și noi am venit cu sugestiile noastre, pentru că la anumite scene noi am auzit altfel de muzică, sau ni s-a părut că ar trebui îmbrăcată altfel scena. Noi, ca și echipă care face muzica, suntem coordonați de regizor, de omul care are întreaga viziune a filmului. Noi adăugăm ce putem, talentul nostru. (…) Muzica din film nu prea are legătură cu ce se întâmplă în România muzical vorbind, ăsta e marele avantaj în momentul în care lucrezi pentru așa ceva, ai o libertate foarte mare. Nouă ne place foarte tare povestea asta cu muzica din film pentru că ne incită altfel”, a povestit artistul.

Șerban Cazan, producătorul de la HaHaHa Production, a spus că după ce a văzut varianta finală a filmului, dincolo de râsul în hohote, a fost surprins de felul în care a ieșit muzica de pe peliculă, „ne-a plăcut muzica așa de tare că am zis că ar trebui să facem o compilație”, a zis Cazan. „Ieri l-am văzut pentru prima oară. Noi am făcut muzica, m-am bucurat și am râs atât de tare de parcă nu îl știam”, a spus el.

„E o comedie ce trebuie neapărat văzută în gașcă” spune LikeCreața despre filmul „Oh, Ramona!”.

LikeCreața este Cristina Lupu. Are 31 de ani, este din Tecuci și stă la București. Pe Instagram, este urmărită de peste 500.000 de fani.

Smiley a fondat casa de producție HaHaHa Production în 2009 și a lucrat aici cu mulți artiști cunoscuți din țară, dar și din străinătate de la italianca Ingrid, la Snoop Dogg și Sway.

Vladimir Coman-Popescu produce sub numele de Bite Your Lips. Are un Master în Producție Muzicală de la Universitatea din Derby, Marea Britanie, și cu un background în industria de tehnologie muzicală din San Francisco. Acesta caută în mod constant metode în plus de a inova prin muzica pe care o face.

Șerban Cazan este cel care face legătura între producție și artiști și se consideră „omul cu responsabilitățile”, care livrează întotdeauna la termen și își începe treaba de dimineață.

Comedia „Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

„Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată și apoi iubea două. În al doilea rând, am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză și era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenții cărora ne adresăm sunt obișnuiți să vadă filme în engleză. (…) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenței și mi s-a părut că pot să spun mai ușor poveștile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia „Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams și Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Foto: Hepta

Inchide