Snoop Dogg ANULEAZĂ concertul de la București. Organizatorii promit un alt show în 2019

Snoop Dogg ANULEAZĂ concertul de la București. Organizatorii promit un alt show în 2019
Publicat: 28/08/2018, 18:37

„Întâlnirea cu Snoop Dogg se amână pentru anul viitor,” scriu organizatorii, Phoenix Entertainment, pe pagiva de Facebook a evenimentului. „Concertul Dj Snoopadelic va fi înlocuit cu Concert Aniversar Live 100% – 25 de ani Snoop Dogg.

Din motive independente de noi, mult așteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locația rămânând aceeași – Arenele Romane. Prețul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 lei.

În întâmpinarea situației neplăcute pentru fanii care au achiziționat bilete pentru show-ul Snoopadelic, acestea vor fi valabile pentru Concertul Live, fără să fie nevoie de înlocuirea lor și fără a plăti diferența.

Cei care doresc să returneze aceste bilete, o vor putea face direct de la agențiile de unde au fost achiziționate, începând cu data de 10 septembrie.”

Vedeta americană nu a oferit nici o explicație pentru decizia sa și, în ultima vreme, a fost mult mai preocupat de lansarea unei cărți de bucate, în care promite că rețetele nu vor conține nici un pic de marijuana, drogul său favorit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase