SONDAJ. Cine doriți să câștige Premiul Oscar pentru „Cel mai bun film”?

SONDAJ. Cine doriți să câștige Premiul Oscar pentru Cel mai bun film?
Publicat: 10/02/2015, 13:34
Actualizat: 14/02/2015, 09:25

PREMIILE OSCAR 2015. Tensiunea continuă să crească la Hollywood pe măsură ce gala de decernare a celebrelor trofee se apropie. Programat pentru 22 februarie, evenimentul va răsplăti cele mai bune filme ale anului, precum și cei mai talentați actori, regizori și scenariști.

Lungmetrajele „Birdman”, de Alejandro Gonzalez Inarritu, și „The Grand Budapest Hotel”, de Wes Anderson, au primit fiecare câte nouă nominalizări la PREMIILE OSCAR 2015 și sunt marile favorite la cea de-a 87-a ediție a galei.

Filmul „The Imitation Game” a primit opt nominalizări la PREMIILE OSCAR 2015, în timp ce pelicula „American Sniper”, de Clint Eastwood, și lungmetrajul „Boyhood”, de Richard Linklater, au primit șase nominalizări fiecare.

PREMIILE OSCAR 2015.În cursa pentru titlul de „Cel mai bun film” se află anul acesta „American Sniper”, de Clint Eastwood, „Birdman”, de Alejandro Gonzalez Inarritu, „Boyhood”, de Richard Linklater, „The Grand Budapest Hotel”, de Wes Anderson, „The Imitation Game”, de Morten Tyldum, „Selma”, de Ava DuVernay, „The Theory of Everything”, de James Marsh, și „Whiplash”, de Damien Chazelle.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase