Spectacolul „Violetta Live” are loc miercuri în Piața Constituției. Mercedes Lambre: Țin mereu legătura cu fanii români pe Twitter

Spectacolul „Violetta Live are loc miercuri în Piața Constituției. Mercedes Lambre: Țin mereu legătura cu fanii români pe Twitter
Publicat: 01/09/2015, 18:23

Pentru Mercedes Lambre, cântăreață, actriță și dansatoare, „Violetta” a fost prima experiență într-un serial tv. Ducea o viață obișnuită în Argentina înainte de începerea filmărilor, iar succesul producției a luat-o prin surprindere, deși a sperat și visat să îl atingă. „Eram o adolescentă obișnuită și îmi petreceam timpul stând cu prietenii și studiind pentru școală. Violetta mi-a schimbat viața, este un vis devenit realitate”, spune ea. Are 23 de ani, își petrece mult timp pe rețelele de socializare și îi place să discute cu adolescenții care o urmăresc la televizor. „Sunt mare fan Twitter și așa interacționez cu fanii mei. Deseori vorbim prin mesaje private sau am interviuri pe Skype cu ei. Acest lucru îmi dă șansa să ofer sfaturi și ajutor adolescenților care încearcă să se găsească pe ei înșiși”. În viața reală, spune că îi place să se gândească la fiecare pas pe care îl face și să rămână cu picioarele pe pământ. Pe platorile de filmare este perfecționistă și, dacă greșește ceva, este dură cu ea însăși, susține actrița. Mercedes Lambre va cânta miercuri, alături de colegii săi de platou, în Piața Constituției din București. „Sunt în contact cu mulți fani români pe Twitter, încarcă mereu fotografii din România. Sunt grozavi, abia aștept să îi întâlnesc”, a spus ea.

În timpul concertului Violetta Live vor urca pe scena de la Bucuești vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina, pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty).

Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 și 2, dar și „En Gira” din sezonul 3 al serialului „Violetta”. Noul concert va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci muzicieni, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

În timpul unui spectacol, artiștii schimbă peste 75 de costume – printre care 13 costume pentru Martina Stoessel (Violetta) și peste 50 pentru restul actorilor.

De asemenea, 10 camioane sunt utilizate pentru a călători cu turneul în Europa și durează aproximativ 14 ore pentru a pregăti spectacolul în fiecare spațiu de concert.

În cadrul turneului sunt programate peste 107 spectacole în 38 de orașe din 12 țări din Europa, în 2015.

Primul concert Violetta a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. Denumit „Violetta en Vivo”, concertul a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires.

Acesta a fost urmat de primul turneu „Violetta in Concert”, care a debutat în Asunción, Paraguay, în septembrie 2013, după care s-a mutat în Europa, unde au fost susținute 62 de spectacole în 15 orașe din Spania, Italia și Franța.

În total, turneul a vândut aproape un milion de bilete pentru peste 200 de concerte, în 12 țări. Turneul a fost urmat de lansarea filmului special care a inclus un spectacol live în întregime și le-a oferit fanilor șansa de a vedea ce se întâmplă în culisele unui turneu de concerte live.

Serialul „Violetta” s-a bucurat rapid de succes în toate piețele unde a fost lansat. Considerat prima „telenovelă” pentru copii, serialul a atras telespectatorii cu povestea Violettei, o tânără talentată care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa, și reușește să facă față provocărilor și schimbărilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans.

Dublat în 15 limbi străine, „Violetta” a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014.

„Violetta” a avut un succes imens și cu produsele personalizate, în diverse categorii, precum articole de modă, produse pentru casă, papetărie, accesorii, cosmetice, jucării, electronice, cărți și reviste, înregistrând vânzări de peste trei milioane de cărți și un milion de jurnale numai în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Artiștii din „Violetta” au obținut numeroase discuri de platină, cu vânzări de peste două milioane de unități în lumea întreagă.

„Violetta” are peste 350 de milioane de vizualizări pe YouTube, la nivel global, înregistrând mai multe căutări pe YouTube decât Justin Bieber în Italia, Spania și Franța.

The Walt Disney Company (TWDC), împreună cu companiile subsidiare și afiliate ale sale, este unul dintre cele mai mari grupuri internaționale în difuzarea de programe de divertisment și media pentru întreaga familie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului