„SPIDERMAN din România” și-a cerut iubita ÎN CĂSĂTORIE de pe un turn înalt de 280 de metri: A TĂCUT vreo cinci minute, apoi A RĂSPUNS

SPIDERMAN din România și-a cerut iubita ÎN CĂSĂTORIE de pe un turn înalt de 280 de metri: A TĂCUT vreo cinci minute, apoi A RĂSPUNS
Publicat: 11/09/2018, 00:31

Marius, șofer de tir, originar din Cluj, supranumit „Spiderman din România”, a vrut să o ceară pe iubita sa de soție într-un mod inedit. Cu sprijinul unor prieteni, tânărul de 25 de ani s-a cățărat, sâmbătă, pe un turn cu o înățimea de 280 de metri, în Pitești, și a scris, cu graffiti, întrebarea „Ana, vrei să fii soția mea?”. A doua zi, duminică, acesta a mers la Sibiu, unde locuiește iubita sa și a postat imaginile pe Facebook, când se afla lângă Ana. Emoționată, femeia a răspuns „DA”!

„Eram cu ea. Pe 8 septembrie am urcat pe turn, pe 9 septembrie am mers la Sibiu. Postasem clipul pe Facebook și i-am dat tag, când eram lângă ea. L-a văzut. A tăcut vreo cinci minute, apoi a spus „DA”. Inelele turnului nu mai au balustrade. Neasigurat am stat acolo și am scris mesajul. Am ales Piteștiul, pentru că era la îndemâna tuturor din echipă. Singur nu aș fi reușit. Nu aș fi reușit, pentru că turnul nu are scară pe primii 20 de metri. Eu și cu frații mei din echipa Extrem Team am pus la cale această cerere în căsătorie. Nu o cunosc de foarte mult timp pe Ana, dar asta nu mă oprește să fac pasul următor, un pas de care mulți se feresc, mulți nu îndrăznesc.

Marius și Ana

Cine mă cunoaște știe că nu aveam cum să o cer într-un mod banal. Cu toții știm cererile acelea în căsătorie când merg eu cu iubi pe autostradă și întâmplător apar trei mașini cu bannere pe care scrie „Vrei să fii soția mea” sau când ești la o nuntă și mireasa trebuie să arunce buchetul de flori, dar nu mai aruncă nimic, pentru că îl duce personal la victimă, al cărui prinț deja e în genunchi în spatele ei? Le știți. Eu trebuia să ies în evidență, eu trebuie să fiu unic, trebuie să fiu original așa că am ales turnul CET Pitești cu o înălțime de 280 de metri”, a declarat, pentru Mediafax, șoferul de tir.

Marius susține că a avut tot timpul controlul asupra situației, când a urcat pe turnul înalt de 280 de metri fără echipament de protecție, mai ales că nu a fost prima experiență de acest fel.

„Este secretul nostru cum am urcat porțiunea cu probleme, după care următorul tronson de 42 de metri nu mai are nici inel de protecție la scară. Ajungi la primul inel unde nu ai balustradă, asta fiind la 62 de metri, unde am început să scriu ANA. Apoi, un etaj mai sus, cu alți 42 de metri, din nou, aceeași poveste. Ajunși sus, am fost mai liniștiți, la ultimul inel al balustradei, nu mai esti așa încordat, tensionat. După tot efortul depus , vreo cinci ore aproximativ, nu pot să zic decât că sunt cel mai fericit, pentru că ea este fericită. Turnul are șase inele, ceea ce înseamnă că totul e la fix. Fiecare cuvânt cu inelul lui”, a mai declarat bărbatul de 25 de ani.

În 2016, Marius s-a urcat pe un turn înalt de peste 250 de metri la Târgu-Jiu și a stat agățat într-o mână.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cătălin Bordea, ARS la bani după ce a câştigat America Express? Producătorii au luat foc,...
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la...
GALERIE FOTO Patru morți și trei mașini Porsche implicate într-un accident rutier groaznic petrecut în...
6 pești TOXICI, de evitat ☢️ Au foarte mult MERCUR
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Cifrele României doboară Ungaria. Capitolul la care vecinii au fost ajunşi din urmă
Adevărul despre Visuri la Cheie. Ce se întâmplă, de fapt, în emisiunea de la Pro...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Vestea dimineții despre Maia MORGENSTERN! Anunţ de ultimă oră despre marea actriţă a României
Bărbatul care a distrus-o pe Simona Halep: „Chiar așa, nu îți e puțin rușine?”
Apare al șaselea ocean al Pământului? Un continent se va separa în două prin formarea...