Stallone, despre rivalitatea cu Schwarzenegger: Îmi venea să-l sugrum

Stallone, despre rivalitatea cu Schwarzenegger: Îmi venea să-l sugrum
Publicat: 06/08/2014, 13:58
Actualizat: 26/03/2019, 02:59

Starul seriei „Rocky” și eroul francizei de succes „Terminator”, care de atunci au îngropat securea războiului și au jucat împreună în filmul „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables”, au fost dușmani de moarte la începutul carierei.

„Au fost momente în care nu suportam să ne aflăm în aceeași cameră. Arnold era genul de persoană pe care îți doreai să o sugrumi, în fiecare zi. Adică și dimineața și seara. Eram atât de competitivi. El era Mr. Olympia. Ne-am lansat cam în aceeași perioadă. Bineînțeles, eu am fost primul, dar el era mai mare”, a mărturisit acum Stallone despre rivalitatea intensă dintre ei.

Stallone și Schwarzenegger apar împreună în cel de-al treilea lungmetraj al seriei „Eroi de Sacrificiu”, alături de alte staruri ale filmelor de acțiune americane, precum Mel Gibson, Wesley Snipes, Jason Statham, Harrison Ford și Antonio Banderas.

Premiera filmului „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3” va avea loc pe 15 august, în Statele Unite ale Americii, însă o copie piratată a lungmetrajului de acțiune a ajuns ilegal pe internet în urmă cu două săptămâni, fiind descărcată de 189.000 de ori numai în primele 24 de ore.

Filmul „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3” va avea premiera pe marile ecrane din România pe 22 august.

Primele două filme din franciza cinematografică „Eroi de sacrificiu”, o serie care a adus împreună pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de acțiune din anii ’80 și ’90, au obținut împreună încasări de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Sylvester Stallone, în vârstă de 67 de ani, a devenit celebru la sfârșitul anilor ’70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza „Rocky” și și-a construit apoi o carieră de succes jucând roluri principale în filme de acțiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza „Rambo”, și rolul unui mercenar în franciza „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”.

Recent, Stallone a jucat alături de Robert de Niro în „Grudge Match: Faceți pariurile”, de Peter Segal, unde veteranii actori americani interpretează doi pugiliști bătrâni a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de granițele sportului.

Arnold Schwarzenegger, un republican convins și un activist ecologist, a fost ales, în 2003, pentru un mandat de un an, pentru a duce la capăt mandatul guvernatorului Gray Davis, care a fost destituit. Apoi, starul hollywoodian a fost reales de două ori în această funcție. Afirmând în repetate ocazii că dorește să îi servească pe oamenii din jur, actorul a spus că „va face în așa fel încât lumea să devină un loc mai bun decât acela pe care l-a moștenit”. Arnold Schwarzenegger și-a reluat cariera de actor după încheierea celui de-al doilea mandat de guvernator, în anul 2011.

Fost culturist profesionist, Arnold Schwarzenegger a câștigat de cinci ori titlul de Mister Universe, dar și un Glob de Aur, în 1977, cu rolul din filmul „Stay Hungry”. A devenit celebru cu rolul din franciza „Terminator”, în care a interpretat un robot trimis din viitor. Starul hollywoodian, care a confirmat faptul că va juca în al cincilea film din franciza „Terminator”, a dezvăluit de asemenea că dorește să joace din nou alte două roluri emblematice pentru cariera sa. Astfel, Arnold Schwarzenegger îl va întruchipa din nou pe Conan Barbarul în filmul „King Conan” și pe Julius Benedict într-o continuare a comediei „Gemenii/ Twins”, intitulată „Triplets”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului