Starul filmelor de acțiune Steven Seagal promovează o monedă virtuală „dubioasă”, care promite venituri fabuloase

Starul filmelor de acțiune Steven Seagal promovează o monedă virtuală „dubioasă, care promite venituri fabuloase
Publicat: 20/02/2018, 18:44

„Mesaj de la echipa lui Steven Seagal

Steven a devenit ambasadorul global pentru moneda virtuală Bitcoiin 2nd Generation.

Urmează și alte informații

Dragoste și pace

Echipa Seagal”, își anunță Steven Seagal fanii.

Ce este Bitcoiin 2Gen? Greu de spus, potrivit celor de la gizmodo.com, din moment ce moneda în sine se află în centrul unei ICO (Initial Coin Offering) și practic nu există.

Potrivit celor care o promovează, moneda Bitcoiin 2Gen este mai „bună” decât Bitcoin și site-ul suportă tranzacții la costuri „de zece ori mai mici”. Și asta nu este totul: veniturile din minarea Bitcoiin ar putea fi „de 2-3 ori mai mari decât în cazul Bitcoinului”. Din nefericire, organizatorii nu oferă detalii tehnice despre moneda virtuală respectivă.

Mai sunt 34 de zile din ofertă inițială pentru Bitcoiin 2Gen și jurnaliștii se întreabă dacă nu cumva Steven Seagal și promotorii monedei virtuale „dubioase” (după cum spun cei de la Gizmodo) vor fi vizitați de oficialii SEC (Securities and Exchange Commission).

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult