Ștefan Bănică lansează, luni, videoclipul piesei „Alerg printre stele”

Redactor:
Alina Dan
Ștefan Bănică își surprinde din nou publicul, cu cel mai nou videoclip al său, "Alerg printre stele", o colaborare inedită cu Pacha Man, informează MediaPro Music.
Ștefan Bănică își surprinde din nou publicul, cu cel mai nou videoclip al său, "Alerg printre stele", o colaborare inedită cu Pacha Man, informează MediaPro Music.

Ștefan Bănică își surprinde din nou publicul, cu cel mai nou videoclip al său, „Alerg printre stele”, o colaborare inedită cu Pacha Man, informează MediaPro Music.

Filmările au avut loc în studiourile MediaPro din Buftea, în regia lui Iulian Moga. Față de videoclipurile cu care Ștefan Bănică și-a obișnuit publicul, de data aceasta vor fi surprize, atât în privința imaginii, cât și în ceea ce privește povestea. Se petrec transformări neașteptate în derularea poveștii, iar personajele principale capătă alte identități, care pot fi descoperite odată cu lansarea oficială a videoclipului, care va avea loc luni.

„E o joacă frumoasă care începe cu mine și Pacha Man fiind copii: eu ascult raggae, iar Pacha, rock’n’roll. În povestea videoclipului încercăm să inversăm rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, în clip. Totul se petrece într-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ți împlini visele. Copiii care joacă rolurile noastre au fost aleși în așa fel încât să semene cu noi. În ceea ce mă privește, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Ștefan”, a spus Ștefan Bănică.

„Alerg printre stele” este al patrulea single extras de pe albumul „Altceva”, al 14-lea din cariera lui Ștefan Bănică, deja premiat, la câteva luni de la lansare, cu titlul de cel mai bun album pop al anului 2012, la Gala Premiilor Muzicale Radio România, unde Ștefan Bănică a mai câștigat două trofee importante, pentru cel mai bun interpret și pentru artistul anului 2012.

Cântecul „Alerg printre stele” a fost ales pentru a fi promovat ca single cu videoclip în urma impactului puternic pe care îl are la public în fiecare concert susținut de Ștefan Bănică.

Piesa a înregistrat un mare succes încă de la început, din toamna anului trecut, când Ștefan Bănică și-a promovat noul album, „Altceva” printr-un turneu național de amploare, în mai multe orașe din țară. De asemenea, în ajutorul artistului au venit cei peste 230.000 de fani ai săi de pe Facebook, care, de curând, în urma unui sondaj, au votat într-un număr foarte mare ca piesa „Alerg printre stele” să fie următorul single promovat de artist.

George Burcea și Viviana Sposub şi-au oficializat relaţia! Au plecat în vacanţă, nu înainte de...
FOTO. Daniela Crudu, într-o lenjerie intimă sumară! Fanii au lăudat trupul care se vedea complet
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Meteorologii ANM avertizează! Vine prăpădul în toată țara
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Ce se întâmplă dacă vii fără mască la vot. Raed Arafat tocmai a făcut anunțul
VOT ALEGERI LOCALE 2020. Tot ce trebuie să ştii: cum afli secţia de votare şi...
Alegeri locale 2020. Cum trebuie pusă ștampila pentru ca votul să fie valabil și cum...
George Burcea și Viviana Sposub şi-au oficializat relaţia! Au plecat în vacanţă, nu înainte de...
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Descoperire de PROPORȚII! Au reconstruit fața unei MUMII și au răsturnat tot ce știam despre...
Pensia pe care o câștigă Ion Țiriac este FABULOASĂ! N-o să crezi însă ce a...
Horoscopul zilei! Se învârte roata pentru aceste zodii
Livian și Bianca, din nou împreună? Filmarea care i-a pus pe jar pe fanii celor...
Poți face infarct de la prea multă bucurie? 5 cauze mai puţin cunoscute ale infarctului...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Un om de afaceri care l-a depăşit cândva pe Bill Gates şi a fost cel...
Inchide